Birini sevince yaptığınız en saçma şey neydi?

Konu sahibi son olarak 9 gün önce görüldü
Tartışsalarda birbirlerini habersiz bırakmadıkları için lari bir tartışmalarında haber alamayıp gece gece bir şey oldu sanıp giyinip eşinin evini basmış ama adam uyuyomuş

Kazanılan cümle sayısı 1526282 falan
Annadan ilhamlandım
“çaresiz adam turuncu şortuyla uyurken saplantılı aşkı tarafından evi basıldı” benim özetim bu….
Ev basmak nedir larim skj utandırdın…..

Yay burcu işte lanem hanım… ok yaydan fırlamış demek ki… işin kötü tarafı sux da yay… sinirlenince birbirinin evinide basamazlar artık… ne yapıyorlar acaba…..

Yok ya iste en fazla haber vermeden uyurlar 🤭
Ev basmak nedir ya Alla Allaa hala idrak edemedim orayi 🤔.. komsusu olsam deli heralde yazik pek de gencmis filan der üzülürdüm. 😄

Yok ya iste en fazla haber vermeden uyurlar 🤭
Ev basmak nedir ya Alla Allaa hala idrak edemedim orayi 🤔.. komsusu olsam deli heralde yazik pek de gencmis filan der üzülürdüm. 😄
İnşallah hobi haline getirip başkalarının evini beraber basmaya gitmiyorlardır…bana verin o çocuğu sosyal hizmetler almadan skj nys uzun yazdığına pişman ettik artık yazmaz….

jdjdj şimdi ben ağzım açık uyurken fotoğrafımı çekiyor ve ben de eğer uyurken horlarsa ses kaydı alıyorum, gün içinde bunları birbirimize atarak birbirimize küçük sürprizler yapıyoruz… gangsterliği bıraktım

İnşallah hobi haline getirip başkalarının evini beraber basmaya gitmiyorlardır…bana verin o çocuğu sosyal hizmetler almadan skj nys uzun yazdığına pişman ettik artık yazmaz….

Benim suçum yok konuyu iyice uzatip sündürmek icin cagirmadin mi beni. Geldim iste 😄

Yıl 2008.Yine aylardan Kasım.Issız adam filmine gitmiştik.Neyse vazgeçtim yazmayacağım;d

sevince abartıyorum ya
abartmamak lazım

Geri