lanemoje
Gümüş Üye
SEvmekti
Aman yaa bisey yazdin sandim ben de 🙄
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
SEvmekti
Dünden beri hamsterlerimi anlatacak birini arıyorum kimse dinlemek istemiyor… gel sana anlatayım uzun uzun sks
“çaresiz adam turuncu şortuyla uyurken saplantılı aşkı tarafından evi basıldı” benim özetim bu….Tartışsalarda birbirlerini habersiz bırakmadıkları için lari bir tartışmalarında haber alamayıp gece gece bir şey oldu sanıp giyinip eşinin evini basmış ama adam uyuyomuş
Kazanılan cümle sayısı 1526282 falan
Annadan ilhamlandım
“çaresiz adam turuncu şortuyla uyurken saplantılı aşkı tarafından evi basıldı” benim özetim bu….
Ev basmak nedir larim skj utandırdın…..
Hic beklenmez ki larimsu hanimcimdan. Tam bir ters köşe 😄
Yay burcu işte lanem hanım… ok yaydan fırlamış demek ki… işin kötü tarafı sux da yay… sinirlenince birbirinin evinide basamazlar artık… ne yapıyorlar acaba…..
İnşallah hobi haline getirip başkalarının evini beraber basmaya gitmiyorlardır…bana verin o çocuğu sosyal hizmetler almadan skj nys uzun yazdığına pişman ettik artık yazmaz….Yok ya iste en fazla haber vermeden uyurlar 🤭
Ev basmak nedir ya Alla Allaa hala idrak edemedim orayi 🤔.. komsusu olsam deli heralde yazik pek de gencmis filan der üzülürdüm. 😄
o aklıma gelmedi hacı sjdnjddirek sıksaydın ya niye zahmet ettin
İnşallah hobi haline getirip başkalarının evini beraber basmaya gitmiyorlardır…bana verin o çocuğu sosyal hizmetler almadan skj nys uzun yazdığına pişman ettik artık yazmaz….
hak yerini bulmus işte ne güzelo aklıma gelmedi hacı sjdnjd
Hayır komik olan ben yere yapışmıştım xd
hııı 😒 ilahi adalethak yerini bulmus işte ne güzel
ALlahim begenmiyoda .dAman yaa bisey yazdin sandim ben de 🙄
ALlahim begenmiyoda .d
SEn naptin sen annat .d
Allaaamm bende bisi yazdi sandim .pHic annatmjyim cnm yaa .p
Yıl 2008.Yine aylardan Kasım.Issız adam filmine gitmiştik.Neyse vazgeçtim yazmayacağım;d