Birini kırdıgınızda gönlünü nasıl alırsınız ?

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
@Melodram ve @yoSun almışımdır diye düşünüyorum…
Çok sevdiklerime çok kırılırım ama aklım basıma gelince de alırım gönüllerini -çok sevdiklerimin-.

Çitosla... Çünkü çitos birleştiricidir. Böyle parmakların sos olur da sonunda muhakkak yalarsın, çocuk gibi.

Şimdi diyelim çok sevdiğiniz kankileytonuzla limoni hallerdesiniz, geldi bu uzaktan, tebessüm etti, çaaat dedi 2 tane ufak boy pringles'ı yapıştırdı masaya. "seversin..." dedi.

Kız sarıl boynuna, ince ruhlu insan, armağan vermeyi seven insan nadir var.

Eşek değilsiniz artık, paylaşırsınız.

IMG_20220609_012752.jpg

IMG_20220609_012817.jpg

-bu arada Her şeyimi alın ama ne çitosuma ne de beyaz çikolatama ortak olmayın. Sakın... -

hoşlaştığım bi arkadaşsa sarılabilirim, öpebilirim, hediye alabilirim, güzel bir şeyler söyleyebilirim. bir şeyler yaparım en azından.
yakın arkadaşımsa barışsana artık gerizekalı derim. barışır.

Biraz olayın geçmesini bekleyip öfkemi soğutup konuşuyorum. Ama ben kırıp kırıp yalamaya çevirmem iletişimi. Konuşup anlaşılmak isterim. Kırmam diyemem ikili ilişkiler keskin bıçak gibi üzebilirim. Üzülebilirim bunu bile bile yapmamaya çalışıyorum. Yaptıysam da özür dilerim.

Sevdiklerini kirmak istemez insan.
Böyle düsünerek bazen cok negatif enerji birikebiliyor.Amam konusmim kalbi kirilmasin cart curt.Patliyorsunuz.
Insani bir sey.
Ama zemin kuvvetliyse,sarsmaz.
Sakinlesince oturup konusursunuz.
Sevmediklerinize herhangi bir his harcamak bile zaman kaybi.Öfke de dahil.

Çoğunlukla kırılan ben oluyorum. Eskiden direkt ifade ederdim. Artık onu bile yapma hevesi kalmamış.

mutlaka gönül hatrı alınır ama sonraki davranışlarına bakarım soğukluğu uzun sürüyorsa uzaklaşırım

Haksızlık edip kalbini kırdıysam özür dilerim...
hakettiyse o özür dilesin sjxndjxd

Biraz olayın geçmesini bekleyip öfkemi soğutup konuşuyorum. Ama ben kırıp kırıp yalamaya çevirmem iletişimi. Konuşup anlaşılmak isterim. Kırmam diyemem ikili ilişkiler keskin bıçak gibi üzebilirim. Üzülebilirim bunu bile bile yapmamaya çalışıyorum. Yaptıysam da özür dilerim.
seni alan kadın çok şanslı cansıııım:)))

Geri