Birini kırdıgınızda gönlünü nasıl alırsınız ?

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Kurtulamaz benden konuşturana kadar başını agrıtırım zaten çok dayanamaz Bana kimse en son Kübrayı delirtmiştim bu konuda gerizekalı deyip sarılmıştı :d

Öpcükle.. öpim mi derim, eğer ortamda birisi ne öbüşüyonuz lan seks mi burası demezse, öpüşüp barışırız..

Kirdiysam haketmistir

Ben her şeye aniden bi anda kızar bağırırım o yüzden kesin benim hatamdır.. haklıysam da haksız olurum salak ben çünkü

Kalbini kırdıysamsa özür dilerim....

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu konuda hiç başarılı değilim. Süreyya 'nın dediği gibi düz insanlığımdan kaynaklı olabilir.

Kişiden kişiye değişiyor.
Genelde kırmama konusunda başarılıyım; insanların hassasiyetlerini güzel kesfediyor ve ona göre adımımı atıyorum.
Kırıcı davrandiysam, kırmızı bir çizgim ihlal edilmistir.
Zahmet olmazsa o özür dilesin tşk.

ben özrümü de diler kendimi de tekrar tekrar anlatırım. gerçekten kırdığımı düşünüyorsam eğer elimden geleni yaparım. salağım işte, sevdiğim herkesin onarılması gerektiğine inanırım...

• Beğen
Tepkiler: ne
Aaa çok üzülürüm ben hele sevdiğim kişilerse
Ararım yüz yüze görüşmek isterim gerekirse sürpriz yaparım gönlünü almam şart yoksa huzursuz hissederim kendimi ssjk
Sevmediğim kişiler için zerre kılımı kıpırdatmam yanlış yapmışlardır benim için yok sayarım

çok kolay kalp kırmam,sınırları zorlaması lazım.
O sınır zorlandıysada gönül almam.
Kalp kırma aşamasına geldiysem ortada sorun var ve bardak taşmış demektir. Değer verdiğim birisi ise zaten bu aşamaya gelmemek için çok direnirim ve olur da gelmişsem artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacağı için gönül almaya da çalışmam.

Geri