Birini etkilemek isteseydin nasıl yöntemler kullanırdın?

X
  • Kullanıcı Xena
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Medya
Etkilemek için birşey yapmaya gerek yok istiyosa zaten gelir kendisi .p

Maske takmayı hiç sevmem ego ve çıkar için role gerek yok .

KARŞISINA GEÇER OYNARIM

bir-kizi-etkilemek-icin-yapilabilecekler_1613040.gif

BKiF1D.jpeg

2GXhHg.jpeg

Etkilemeye gerek yok cebin şeker olsun yeterli

Hollanda'da yaşıyorsun, Jaguar arabaya biniyorsun, eh biraz da paran var anladığımız kadarıyla ama hala görgüsüzce ve hala varoşca pozlar veriyorsun. Sen etkileyemezsin bence. Çünkü ruhun varoş :D

usulca yanına yaklaşır omuzlarından naıfce tutar gozlerıne bakarak ona ayıplı seyler soylerım.

Hollanda'da yaşıyorsun, Jaguar arabaya biniyorsun, eh biraz da paran var anladığımız kadarıyla ama hala görgüsüzce ve hala varoşca pozlar veriyorsun. Sen etkileyemezsin bence. Çünkü ruhun varoş :D

Sen ironiyi anlamamışsın tıroyum ama para bende burada yazar şey demek istemiş paran varsa onlar seni bulur boşuna etkileme telaşına girme

Ayrıca o parayı Toto’dan vurdum 13’500 Euro bir haftada arabada firmam vardı gece gündüz çalışıp aldım yağmur çamur demeden iki ay bindim izinden dönerken arızalandı yarı fiyata sattım

Oldugum gibiyim ben.

Oysa ironik şeyler gözümden kaçmazdı. Bir yandan da çalışıyorum, belki de o yüzden idrak edemedim.
Geçmiş olsun Yaban, başına gelmeyen kalmamış.

Ona red edemeyecegi bir teklif yapiyorum
Yatagina at kafasi koyarak

Geri