Birini etkilemek isteseydin nasıl yöntemler kullanırdın?

X
  • Kullanıcı Xena
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Medya
Birinin senden etkilenmesini isteseydin nasıl yöntemler kullanırdın?

inatlaşırdım. gıcıklık yapardım dikkatini çekince özüme dönerdim ve kafası karışır beni çözmeye çalışırdı

Kimi etkilemek istediğime göre değişir.

Karşı cnsse gözlerinin içine bakarım.

İş ortamıdaysam kar ettiririm.

Toplum içindeysem zekamı ve analiz yeteneğimi ortaya çıkarırım.

Karşımdaki insan büyükse çok daha olgun olurum.

Karşımdaki insan çocuksa bende çocuk olurum.

- Analizleri mi detaycılığımla karşısına dökerdim. Bir saatlik muhabbetin sonunda ona göre boş gelen muhabbette normal gelen muhabbette kişiliğini öne sererdim bir etki bırakırdı.

- Özel günlerinde daha bir ilgi istedikleri için bu özel günlerinin olduğu anı gözlemler o anlarda romantik ve sadece onu anlatan şiirler hikayeler yazar, resimler çizerdim.

- Kendimden ödün vermeyeceğim her özelliğimi bizzat söyler bu özelliklerin değişmeyeceğini mantığıyla anlatır. Kötü özelliklerimin tamamından bahseder. En sonunda da tüm iyi yanlarımı gösterir, ortaya çıkan kafa karışıklığında da bu karar senin der geriye adım atar baskı yapmayacağımı belirterek seçimi sanki ona bırakmışım gibi davranarak yanıtının evet olmasını sağlardım.

- Mimik hareketleri kullanır, bakışlarımı gözlerinden almaz hafifte bir tebessümle incelerdim.

Neyse hepsini saymayım tüm taktiklerim ortaya çıkmasın :)

Sanırım telepatik yollarla bilinç altına ilişiyorum. Selam vermesi bile gerekli değil. Ve bu kez o beni etkilemeye çalışır.

Çok saman altından su yürütücüyüm
)=

birini etkilemek derken bu sevdigin biriyse onu etkilemek icin olgun olman, sözünde durman,ona degerli oldugunu hissettirirsen.Bu onu kaybetmemek icin sebepler yani kisacasi iyi insan olmak ve kendini bozmamak.

Karsi cins ise ilgilenir islerine karisir kiskaniyomus gibi davranirim.

Sonrasinda hicbirsey olmamis gibi davranirim.

ayıp şeyler fısıldardım kulağına backdoorman gibi

Kendim olmaya daha bir uğraşırdım herhalde. Etkilenecekse, allayıp pulladıklarımdan değil has benden etkilensin.:D

Hiçbirşey yapmazdım doğal halimden etkilensin lütfen uğraştırmasına beni :p

kulakğının arkasından öpüp boynuna ufak dudak darbeleri bırakıp sonrada ılık ılık üflerdim

Hic oyle bi cabaya girmem :p dogal davranrm

En iyi yaptığım şeyleri yapardım. Ben susar gitarımı konuştururdum.

Geri