birini değiştirmeye çalışmak

Konu sahibi son olarak 640 gün önce görüldü
* İnsana lego gözüyle bakıp ondan yeni şeyler türetmeye çalışmak.

gereksiz bir eylem.
cunku kimse degismez
bu gercegi kabullenmek gerekir.

Onu o yapan özellikleri sevip sonrada değişmesini istemek bencilliğin daniskasıdır..

bi işe yaramaz insanlar değişmez değişmiş gibi yaparlar bir süre o kadar

çalışmak değilde yanlışını görüp söylemek gerenkli.

ama bana göre dolu bir uğraştır. Bir insanı düzeltmek.

Değiştirmeye çalışmak boşa zaman kaybıdır. Sizi seviyorsa zaten kendi farkında olmadan değişecektir.

Bok böceğini bokundan uzaklaştırıp çiçeğe koymak ona zulmetmektir; bok böceği boksuz yapamaz.
Senin boksuz yapabiliyor olman senin doğan,senin problemin ya boka alış ya da git.

İnsan kendi iradesi ile değişmeyi istemiyorsa zaten hiçbir çaba da sonuç vermez ve ilk fırsatta yine eski haline döner. Zorlama ile değişim olmaz, içten gelmesi gerekiyor.

Değişmeyen tek şey, değişimdir.
Kişi yedisinde neyse yetmişinde odur.
Bakış açısına bağlı bir durummuş değişmek.
Kime göre, neye, nereye ve ne zamana göre değişmek???
Dünyayı değiştirmek istiyorsanız kendinizden başlayın.
Değişim çalışmanızda kolaylıklar dilerim.

İyi yazdım sanki, bu konu üzerinde düşünülür ileride.

Niye birilerini değiştirmeye çalışıyorsunuz dostlar? Bir insnaı değiştirmeye çalışmak beyhude çabadır, değişmesini beklemek de beyhude bekleyiştir.
Eğer herhangi bir nedenden dolayı birini seviyorsanız, her yönüyle seversiniz. Zaten değişim adı altında göstreceği reaksiyonlar arızi davranışlardan ibaret olur. Çünkü önünde sonunda kendi özüne döner.

Ne hadle birini değiştirmeye niyet ediyorsunuz insan dna sı ile yaşar siz çok mu mükemmelsiniz ?

bok sözcüğü bok olalı böyle eziyet görmemiştir

- konuya gelirsem hiç uğraşmıyorum valla

İllaki kendinden ödün verdigin, fedakarlık ettiğin noktalar olacaktır bir ilişki içine girince ama kisiyi farklı biri olmaya zorlayamazsin. Farklılıkları seviyorum ve ben de olduğum gibi sevilmek istiyorum, rol kesemem. Cidden olmuyor yani boşa cabalamaya gerek yok.

İllaki kendinden ödün verdigin, fedakarlık ettiğin noktalar olacaktır bir ilişki içine girince ama kisiyi farklı biri olmaya zorlayamazsin. Farklılıkları seviyorum ve ben de olduğum gibi sevilmek istiyorum, rol kesemem. Cidden olmuyor yani boşa cabalamaya gerek yok.

Ee sonra

Geri