Ashriel
Gümüş Üye
Yanisi beni böyle sev seveceksenEe sonra
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yanisi beni böyle sev seveceksenEe sonra
Yanisi beni böyle sev seveceksen
Niye sevmeyesinSeni niye seviyim
Niye sevmeyesin
Bak yaa....Kolay sans veriyorsun.
Sana zarar vereceği gayet net kişilere kredi verebiliyorsun.
Normal üstü önyargılısın,bana da öyleydin.
Bir de çenen düşük.
Bak yaa....
İlk ikisi için şunu görmen lazimdi. Demek ki kalbim temiz?
Sana gıcık oluyordum hala da olurum çünkü giciksin? Ama ben sevdiğim insanlara da gıcık olabilirim severken dovenlerdenim. Anlaşma tarzım öyle, mic mic sevgi sözcükleri bana göre değil.
Evet öyle.
Demek ben sevilmeyecek bir insanım öyle miiii...
Ne olduğunu merak ettim ama meşgul etmeyeyim.Kalp temizliği anlayışım böyle değil benim.
Neyse beni ilgilendirmiyor zaten.
Başım ağrıyor.
İyi günler.
Başkalarını yönetme çabası içinde çoğu kişi de ondan...Hala şunu anlamıyorum neden böyle bir misyon ediniyorsunuz kendinize ? İnsanların fıtratında olan şeyleri değiştirmek istemek gibi bir yanılgıya düşüyor iseniz önce sizin saygıyı kendinize tanımlamanız gerekiyor. Bence karşınızdakini değil de kendi içinizdeki egoları törpüleyin. Değiştiremediğiniz insanların hayatında başrol olmaya çalıştığınıza eminim ama kanıtlayamam.. =)
O zaman kendine uygun olan kişilere yönelmeleri gerekiyor. Kimse başkası gibi yaşamak ya da hissetmek zorunda değildir.@Lefty, kendilerine benzetecekleri insanlar arıyorlar birilerinin farklı ve doğal kalması işlerine gelmiyor olabilir : )