Birine güvenmeniz için onda hangi özellikler olmalı?

• Kullanıcı Mia
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Medya
Konu sahibi son olarak 3250 gün önce görüldü
siparişle güven olmaz

• Beğen
Tepkiler: ne
Gözlemlerim uzunca süre. Konuşması, hali, tavrı, muhatap olduğu kişiler, samimiyetleri falan ona göre…

Mor donu olmalı. Kadında mor don güven aşılar. Hayatta 3 tür kişiden zarar gelmez bunu hayır asla unutmayın.

1-Demi diyen
2-Büssürü diyen
3-Mor donu olan

Öncelik sadakat

Sözünün eri mi, işinde ilişkindesinde nasıl güvenilir mi….

Son düzenleme:
Hiçbir ozelligi olmasa da olur, ben saf olduğum için kayıtsız şartsız guveniyorum zaten .p

Ben birisine güvenmek için sebep aramıyorum. Güvenmeyi seviyorum. Çoğu boşa çıkıyor, hayal kırıklığına uğruyorum. Ama herkes kötü olacak değil ya. Dünyada iyi insanlar da olmalı. Eğer bu umut olmazsa, ne anlamı var ki ?

Sürekli benim hakkımda olur olmadık şeyler öğrenmek isteyen, durmadan soru soran, bilgi toplamaya çalışan, o bilgileri de sonra kullanmaya çalışan, en özel sırlar dahi az biraz aramız bozulunca ortaya saçan, arkamdan konuştuğu kulağıma gelen, sözünü tutmayan, iki yüzlü olan, konuşmadığı kişinin dedikodusunu yapıp yapıp 2 gün sonra can ciğer olan, eski dostlarından sevgililerinden çok büyük zarar görmeden çirkefleşen, tehdit eden, onlarla yaşadığı özelini de her yerde anlatan birisinden uzak dururum. Güven duyabilmem için bunları yapmamalı ki herkesin yaptığına da şahit olduğum için güven duyabilmek çok zor. Bir gün herkes aran bozulunca her şeyi söyleyebilecek kapasite de olduğunu gördüğüm için kimseyle çok samimi olmam.

Eğer birine "ben buna yüzde yüz güveniyorum" derseniz inanin onunla sınanırsıniz.İnsan değişkendir zaman dilimine yaşamina göre herşeyi değişir.
Herkeste bir pay bırakarak ilerleyin insanlar kendine bile ihanet eder

Geri