Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Herkesi dudaktan öpemezsin avrupalaşma döngüsel SjsjssjYanaktan öpüşmek mi kaldı???
Ben pandemiye imada bulunmuştum Serçe. Yoksa ayaktan öpmeye yeltenenler de varmış.: )Herkesi dudaktan öpemezsin avrupalaşma döngüsel Sjsjssj
Burası Avrupa sjKdkjjöHerkesi dudaktan öpemezsin avrupalaşma döngüsel Sjsjssj
Öptüğün kişilerin istatistikleri varmı SsjssjBurası Avrupa sjKdkjjö
Burada istatistik yok o konularda ahshdjjÖptüğün kişilerin istatistikleri varmı Ssjssj
Ee yolda giderken koluna girip kaçıran oldu mu seni :dBurada istatistik yok o konularda ahshdjj
Senin ilk yorumun çocukluğumu hatırlattı. Babam yalnız gelmişti çalışmaya, annem, ben ve kardeşlerim Türkiye'de kalmıştık. Bir defasında babam izine geldiğinde eş dost sormuştu aileni neden götürmüyorsun diye. Hiç unutmuyorum cevabını, nasıl götüreyim, eşinle yolda giderken bir başkası gelip senin eşinle kol kola girip gezmek isterse asla hayır diyemiyorsun demişti, aynen senin söylediğin gibi Avrupalılar dudaktan öpüşüyor yanaktan değil gibi yani.
Artık düşün benim statistikleri djdkf
Yav işte düşün bizim milletin fantazilerini gerçekmiş gibi anlatmalarını.Ee yolda giderken koluna girip kaçıran oldu mu seni :d