Biri yanağınızdan öpünce siler misiniz?

Konu sahibi son olarak 18 gün önce görüldü
Yanaktan öpüşmek mi kaldı???

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Öptüğün kişilerin istatistikleri varmı Ssjssj
Burada istatistik yok o konularda ahshdjj
Senin ilk yorumun çocukluğumu hatırlattı. Babam yalnız gelmişti çalışmaya, annem, ben ve kardeşlerim Türkiye'de kalmıştık. Bir defasında babam izine geldiğinde eş dost sormuştu aileni neden götürmüyorsun diye. Hiç unutmuyorum cevabını, nasıl götüreyim, eşinle yolda giderken bir başkası gelip senin eşinle kol kola girip gezmek isterse asla hayır diyemiyorsun demişti, aynen senin söylediğin gibi Avrupalılar dudaktan öpüşüyor yanaktan değil gibi yani.
Artık düşün benim statistikleri djdkf

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Burada istatistik yok o konularda ahshdjj
Senin ilk yorumun çocukluğumu hatırlattı. Babam yalnız gelmişti çalışmaya, annem, ben ve kardeşlerim Türkiye'de kalmıştık. Bir defasında babam izine geldiğinde eş dost sormuştu aileni neden götürmüyorsun diye. Hiç unutmuyorum cevabını, nasıl götüreyim, eşinle yolda giderken bir başkası gelip senin eşinle kol kola girip gezmek isterse asla hayır diyemiyorsun demişti, aynen senin söylediğin gibi Avrupalılar dudaktan öpüşüyor yanaktan değil gibi yani.
Artık düşün benim statistikleri djdkf
Ee yolda giderken koluna girip kaçıran oldu mu seni :d

köy çeşmesi meşrepli olmadığımızdan öpecek samimiyete erecek biri olmuşsa, silmem.

Tokalaşmak yetiyor.
Gereksiz sululuk gibi geliyor.
Özel biriyse o ayrı

Öpme var öpme var. Küçükken dayım yanağımı vakumlayarak öperdi. Çok tiksinirdim. Ben ağlaya ağlaya silince de gülerlerdi çok komik gibi aw daha çok ağlardım. O zamanlar çocuğuz tabii ağlamaktan başka bişey gelmiyor elden. Benim oğlanı da aynı şekil öpmeye çalıştı dedim dur dayı. Ya düzgün öp ya da hiç öpme. Küstü beyefendi.

kusursuz yanaklarım ve sakal bölgem aklıma geldi lanet olasıca bir kirli sakal bir yanak altında bukadar güzel durmamalı ... shit

tövbe eüzübillah...... ağır mübarek gün.... bi başlık ne kadar yanlış okunabilirse, öyle yanlış okudum.
allahım sen affet.......

insanin o anki durumuna o ananki tepkisine o anki pskolojisine bagli bence

e yani şimdi kimi insan vardır tokuşunca dahi irrite olursunuz, kimi insan vardır sizi böyle somuuuraa somuuura emcükleye emcükleye öper böyle lavabo pompası gibi yanağınızı çeker çeker bırakır, ıııy iyrendiiim demezsiniz.

Geri