climax
Elmas Üye
Bi bilgisayar tamircisi eleman var mahallede. Aynı cafeye takiliyoz. Ben yaşlarda. Bi akrabamin da badisi. Genelde cana yakin ve halktan biri gibi alçakgönüllü yaklaşırım insanlara. Geçen beni görünce "ooo köfte naaber" dedi. "Ha İlker selam, ben de sana bişi söylicektim gelsene az" dedim. Çektim bunu kenara "senin o köfteni gö*üne sokarım itt! Adam ol" dedim. Rengi bembeyaz oldu. "geç şimdi masaya bi orta kaave söyle" dedim. "tamam hocam elbette" diyebildi. İçmedim kahveyi. Çay söyledim kendim.
Aranızda samsunlu falan varsa garip gelmez bu hareketlerim. Kastamonuda da öyledir. Kavga yoluyla halledilebilecek işler için uzlaşma ve bürokrasiyi kullanmazlar. En ufak sorunda birbirlerinin kafasına nacak saplarlar. Olacak iş değil tabi ama genetik bişey. Kurt adamın dolunay görmesi gibi birden açığa çıkıyor agresyon.
Aranızda samsunlu falan varsa garip gelmez bu hareketlerim. Kastamonuda da öyledir. Kavga yoluyla halledilebilecek işler için uzlaşma ve bürokrasiyi kullanmazlar. En ufak sorunda birbirlerinin kafasına nacak saplarlar. Olacak iş değil tabi ama genetik bişey. Kurt adamın dolunay görmesi gibi birden açığa çıkıyor agresyon.
Son düzenleme: