Biri size istemediğiniz/sevmediğiniz şekilde hitap ediyor....

Konu sahibi son olarak 981 gün önce görüldü
Biri size istemediğiniz/sevmediğiniz şekilde hitap ediyor. Hem de başından uyardığınız halde.

Deme öyle ya

Bir kez etmişse bir kez daha edemez muhattap olmam çünkü

Veririm cevabını iletişimi keserim.

Hacı dedikleri an kürekle vurasım geliyor..

Çiçeğim balım şekerim tatlım bunlar kadar samimiyetsiz ne var ki ? Bana ismimi söylesin kafi

sevdiğim biri olunca ettiği hiçbir hitap bana batmıyor. bana mesela gülüm densin, hoşuma gidiyor.khaja aşık olunca keko duygularım çok kabarıyor benim…..

sevdiğim biri olunca ettiği hiçbir hitap bana batmıyor. bana mesela gülüm densin, hoşuma gidiyor.khaja aşık olunca keko duygularım çok kabarıyor benim…..
ben de herkesi eleştirip eleştirip sevdiğim adamın isminin baş harfini kolyemde taşırım bebek...

hitap sevmiyorum, illa diyecekse ömrümün geri kalanında var olmasını istediğim biricik kahramanım diyebilir

Arkadaşlarım bana çok kez hiç beğenmediğim takma isimler koymuştular. Bu nedenle kavga çıkmadı.

Finans müdürü "bebişim" diye sesleniyor, bir ufak tırsmıyorum değil hani.

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Edemez. İletişimde bu tarz bir diyalog tercihim değil bu sebeple iletişim halinde olduğum kimse bunu yapmayacağını bilir. Velev ki bilmeden böyle bir şey yaptı bir daha yapmaması gerektiğini kendisine ifade ederim. Kalp kırmamak önceliğimdir fakat bu konuda kalp kırabilirim.
Diğer boyutuyla sevdiğim biri tarafından çok da sevmediğim fakat sevgi dolu hitaplara ses çıkarmam. :) Değer verdiğim birinin rehberinde nasıl kayıtlı olduğumu görünce çok şaşırıp ona hiç belli etmemiştim. Arabesk ruhu dizginleyebilmek önemli bu konuda. :)

Geri