Biri ile tanışmak

Konu sahibi son olarak 638 gün önce görüldü
şu başağı çıkarın içerden
iyi hal indirmi felan uygulanmıyor mu ?

Acaip apatik bir durum benim icin artik ya.
Sanirim bir doyumluluk söz konusu.
Mevcut cevre yetiyor.
Zaten bazilari uzaktann uzaga hoş.
Tanidikca mide bulaniyo cünki.
Tek fark, is ile iilgili olan yeni tanisikliklar.
Onlar gerekli.

tanıştığımıza memnun oldum, umarım zayi olmam.
olursam da ziyanı yok ziyade olsun

Artık aşırı meşakkatli ve zahmetli bir iş olarak yansıyor bana.Var olanlarla devam etmeyi yeğliyorum.

Benim için dünyanın en kolay işi. Asıl zor olan o tanıştığım birini hayatımda tutabilmek. Unutmamak.

yeni birileriyle tanışmayalı çok oldu. hemen kendime bir oyun bağımlılığı bulup insanlarla tanışmam lazım.dgdfg orada daha çokmuş, @Neamish öyle diyor.............

Selam merhaba hoşçakal

ilgilimi çeken konularda birşeyler öğrenebileceğim birini görünce acayip heyecanlanırım bir de tanışınca öff

yeni birileriyle tanışmayalı çok oldu. hemen kendime bir oyun bağımlılığı bulup insanlarla tanışmam lazım.dgdfg orada daha çokmuş, @Neamish öyle diyor.............

board game ile başla :D mesela goblin oyun kulübü var kadiköyde bir iki gidişte bulursun yeni oyun arkadaşları

oha, gerçekten böyle bir yer varmış.dfjgdy yalnız, board game deyince ben..... kızma birader, tombala... onlar sayılıyor mu?dfkjgdf

orada onları bulamazsın ama bir başlangıç olarak sayalım hadi :D
Arkadaşlarla yeni nesil kahvecide oturulup telefonlarla ilgilenilen sosyalleşme modelindense böyle yerler daha iç açıcı geliyor :D en azından oyun oynamak için konuşmak zorundasın

-Sen maç filan izlemiyordun değil mi? Bah mah tavladın beni ama?
-Yok ya ne maçı, zaman zaman Galatasaray maçları, önemli maçlar...

-Hı iyi yani, fanatik çıkma da.
-Hiç sevmem, fanatik fanatik... İnsanlar böyle... Entelekya diyor ya, enetelekya benim yani... Entelekya yani...

Maç günü;

-Sen nerdesin?
-...sin Galatasarayyy.

Yüzeysel tanismalar oluyor da kimseyi derinden merak etmiyorum. Yaslandikca guvensizlik artiyor heralde.

Hea standart tanismalar.

15 sn sonra ismini unutuyorum

şu işleri halledeyim
bi tanışalım ya

Küçük yerlerde yeni biri ile tanışmak zor. Zaten herkesi tanıyorsun.

Geri