Biri ile tanışmak

Konu sahibi son olarak 637 gün önce görüldü
Sanirim hala bu durumda heyecan yasayanlar vardir. Bizden gecti :T: genclerin önünü acalim:p

Geçtiğimiz 36 günde yaklaşık 129 ile 147 arasında insan ile tanıştım ama hiç heyecanlanmadım.

Genç değilim ama heyecanlanıyorum. Azcık korkuyorum, azcık da şüpheleniyorum. Sonra ona uygun bir yer açıyorum ya da benzerlerinin yanına bir yere yerleştiriyorum. Tanışma haznemde daha çok yer var. Ama bir şeyi farkettim, "aynı" isimli odam hayli kalabalık, oraya yerleşenlerin canı bayağı sıkılıyor.:p

Tanıştığınız kişi masalınıza kahraman olduysa o zaman tadından yenmiyor :rolleyes:

Hayatındaki sıfatının önemi yoktur her yeni insan yeni sorunlar yeni sorular yeni heyecanlardır her zaman.
Güvenilir mi güvenilmez mi sorunsalını uzunca süre yaşatır insana.

Çok gencim ama heyecanlanmıyorum, karşı cinsten birine hoşlanmadığım sürece. Bilmiyorum, olayları gözümde fazla abarttığım zamanlarda hep kendime, karşıdakinin de etten kemikten olduğunu söyler dururum.

Tanışmaktan ziyade tanıdığına memnun olmak ve memnun kalmak esas
zaman içinde iyi gözlem yapma olanağım oldu insanları
artık kimi nereye koyacağımı daha iyi seçebiliyorum
heyecanlanmak sanırım gençlere göre bir duygu bizden geçti.

Mesela bazıları daha önce nerelerdeydin dedirtiyor :cici:

İhtiyacim yok. Mevcut olanlar yeterli.

Bir yerden sonra kimseyle tanışası bile gelmiyor insanın. (Depresyonda değilim).
Tanıştığı insanın samimiyeti, sadakati sağlam ise, iyi ki tanıdım diyebiliyor insan.
Her geçen zaman diliminde ayrı bir yüzünü tanıyabilme ihtimalide burada kaybolmuyor tabii ki.
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.

• Beğen
Tepkiler: ne
Acaip apatik bir durum benim icin artik ya.
Sanirim bir doyumluluk söz konusu.
Mevcut cevre yetiyor.
Zaten bazilari uzaktann uzaga hoş.
Tanidikca mide bulaniyo cünki.
Tek fark, is ile iilgili olan yeni tanisikliklar.
Onlar gerekli.

Geri