'birgül Kimdir?

Konu sahibi son olarak 3684 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
32283333.png

:)
ben kimim neyim.
bunu pek merak ettiğinizi sanmıyorum.
sonuçta forumda 1 saatliğine karşılaştığınız birinin kim olduğu önemsiz oluyor.
birde ben buraya yazıcam o kadar sen okumadan seni tanıdığıma sevindim yazıcaksın. baak o zman ben daha çok sinir olucam.

ama yinede yazıcam bazı şeyler.

adım birgül. İstanbul yaşıyorum. Floryada evimiz. liseyi daha yeni bitirdim. İstek mezunuyum.
Hayatıma Beyoğlunda gözümü açtım ve orada büyüdüm. Taki babaanem ölene kaadar.
çocukluk yıllarım (13 senem) Zeytinburnu'nda geçti. sokaklarda oyun oynayarak büyüdüm. Dostluğun ve kardeşliğin en kralınnı orada yaşadım.
13 senenin sonunda floryaya taşındık. ve ben o yıl içerisinde En yakınarkadaşımı lösemiden toprağa verdim.

ve bu benim ölümle ikinci karışılaşmam ooldu. ikinci çünkü ben 8 ve ya 9 yaşında dedemi kaybettim. ama çoçuktum daha anlamadım hiç bir şey.

sonra floryada başladım hayata. ortaokulu orada bitirdim. ve oradaki pek çok insandan nefret ettim. halada ediyorum. 4 kişi hariç.

şşu zamana kadar hep erkek arkadaşlarımla yakınlık kurdum. kızlarla nedense anlaşamıyordum. halada anlaşamam :D o yüzden erkek fatmalık bir halim hala vardır :D

neyse liseyi özelde okudum. 5 yılll okudum. 1 sene hazırlık var bizdee :D

ve oda allaha şükür bitttii :D

şimdi istanbul üni maliyedeyim :)

şimdi geldik kişiselş özelliklere.

bir kere futbol bayılırım. Hatttaaa kombinemi bile aldımm :D müzik benim hayat damarımdır. o olmadan ben bir hiçim desem yalan olmaz.
sonra çocuklarla iyi anlaşarım. hatta sırf onlar için çocuksu beni hep korurum.
sonnraaaaa yazı yazarım. özellile bu sene yazma tekniğim fazla gelişti. daha iyiyim sanırım :D sonraaaaa internett benim ikinci yarım. sonnraaaaaaaaaa oojelerrrrr. oje sürmeyince kendimi boş hissediyorum o dereceyim.

sonraaaaaaaaaaaaaaaaaaa bu araaaadaaa ben çerkesim. kabardeyli olan bir çerkesim hemde :D

neyse bu kadar yeterliii :D
sıkıldımmm :D

akılma şimdi geldi. çok dindar biri değilim. hümanist değilim. klasik değğilim. romantik değilim. o değilim bu değilimmmm ,,neyseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :D

En güzel aşk Galatasaray her ne kadar kombine alamasamda fırsat buldukça gideceğim maçlarına yeter sanırım bu kadar :D

'birgül ben seni merak ediyordum ki :) Diyordum "Bu kız gelip gidiyor, nedir necidir", çok güzel bir tanıtım olmuş ama bak şimdi korktum "Seni tanıdığıma memnun oldum" demeye :D Neyse dövsen de sövsen de tanıdığıma memnun oldum :)

Zeytinburnu sevdiğim semtlerden biridir. İnsanların iyilikleri her zaman ön plandadır. Florya bana biraz böyle nasıl desemmmmm :D sessiz sakin, insanları mutsuz gibi gelir. Herhalde ondan dolayı da sen alışamamışsındır :)

Başın sağolsun. İnsan arkadaşlarından birisinin ölümünü gördüğünde gerçekten kötü oluyor. Bende yaşadım.

Oje mi :D Şekilli ojeler mi diyorlardı onlardan yapıyor musun? =)))

En güzel aşk Galatasaray her ne kadar kombine alamasamda fırsat buldukça gideceğim maçlarına yeter sanırım bu kadar :D

:D galatasaray aşkı fena :D
iki tane var :D
biri benim diğeri boşta :D

@'birgül ben seni merak ediyordum ki :) Diyordum "Bu kız gelip gidiyor, nedir necidir", çok güzel bir tanıtım olmuş ama bak şimdi korktum "Seni tanıdığıma memnun oldum" demeye :D Neyse dövsen de sövsen de tanıdığıma memnun oldum :)

Zeytinburnu sevdiğim semtlerden biridir. İnsanların iyilikleri her zaman ön plandadır. Florya bana biraz böyle nasıl desemmmmm :D sessiz sakin, insanları mutsuz gibi gelir. Herhalde ondan dolayı da sen alışamamışsındır :)

Başın sağolsun. İnsan arkadaşlarından birisinin ölümünü gördüğünde gerçekten kötü oluyor. Bende yaşadım.

Oje mi :D Şekilli ojeler mi diyorlardı onlardan yapıyor musun? =)))

florya 12den sonra hayalet kasabası. sokakta adam öldür kimsenin ruhu duymaz.
sakin çünkü emekli olmuş amcalar teyzeler var hep :D

t. ederim :)

evet yapıyırum :D

İnleyen nağmeler ruhumu sardı,
Bir rüya ki orada hep şarkılar vardı,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri