ben kimim neyim.
bunu pek merak ettiğinizi sanmıyorum.
sonuçta forumda 1 saatliğine karşılaştığınız birinin kim olduğu önemsiz oluyor.
birde ben buraya yazıcam o kadar sen okumadan seni tanıdığıma sevindim yazıcaksın. baak o zman ben daha çok sinir olucam.
ama yinede yazıcam bazı şeyler.
adım birgül. İstanbul yaşıyorum. Floryada evimiz. liseyi daha yeni bitirdim. İstek mezunuyum.
Hayatıma Beyoğlunda gözümü açtım ve orada büyüdüm. Taki babaanem ölene kaadar.
çocukluk yıllarım (13 senem) Zeytinburnu'nda geçti. sokaklarda oyun oynayarak büyüdüm. Dostluğun ve kardeşliğin en kralınnı orada yaşadım.
13 senenin sonunda floryaya taşındık. ve ben o yıl içerisinde En yakınarkadaşımı lösemiden toprağa verdim.
ve bu benim ölümle ikinci karışılaşmam ooldu. ikinci çünkü ben 8 ve ya 9 yaşında dedemi kaybettim. ama çoçuktum daha anlamadım hiç bir şey.
sonra floryada başladım hayata. ortaokulu orada bitirdim. ve oradaki pek çok insandan nefret ettim. halada ediyorum. 4 kişi hariç.
şşu zamana kadar hep erkek arkadaşlarımla yakınlık kurdum. kızlarla nedense anlaşamıyordum. halada anlaşamam
neyse liseyi özelde okudum. 5 yılll okudum. 1 sene hazırlık var bizdee
ve oda allaha şükür bitttii
şimdi istanbul üni maliyedeyim
şimdi geldik kişiselş özelliklere.
bir kere futbol bayılırım. Hatttaaa kombinemi bile aldımm
sonra çocuklarla iyi anlaşarım. hatta sırf onlar için çocuksu beni hep korurum.
sonnraaaaa yazı yazarım. özellile bu sene yazma tekniğim fazla gelişti. daha iyiyim sanırım
sonraaaaaaaaaaaaaaaaaaa bu araaaadaaa ben çerkesim. kabardeyli olan bir çerkesim hemde
neyse bu kadar yeterliii
sıkıldımmm
akılma şimdi geldi. çok dindar biri değilim. hümanist değilim. klasik değğilim. romantik değilim. o değilim bu değilimmmm ,,neyseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee