Birden fazla eşiniz olsun istermiydiniz ?

Konu sahibi son olarak 924 gün önce görüldü

Birden fazla eşiniz olsun istermiydiniz ?

• Evet, isterdim

Kullanılan: 12 22.6%
  • Hayır, istemezdim

Kullanılan: 34 64.2%
  • Evlenmeyi düşünmüyorum

Kullanılan: 6 11.3%
  • Diğer;

Kullanılan: 1 1.9%

• Kullanılan toplam oy
    53
İstemem. Sadece sevebileceğim tek bir insanla geçsin ömrüm.

"Bütün kalpler tek kişiliktir" diyerek popülizm yapmak ve forum kadınlarından layk almak istiyorum bu sabah. Kaldı ki yağmur dindi ve güneşli bir güne uyandım :D seviyorum sizi ahali

istesem alır üçlü kanepeye dizerdim , ama almıyorsam demek ki bir tane var. diyerek forum kadınlarından uzaklaşmak istiyorum bu sabah.

hocam gözleri açar açmaz sizin avatarı gördüm otomatik gülücük atmış ben atmadım

Son 3 senede 30 yaş yaşlandim :d kocanin koca koca dertleri var

Yhaaa ne güzel bir sinerji oldu. Burayı okuyunca yüzünde gülümseme olusanlar layklasin kaç kişi olduğumuzu bilelim :)

Tasidigim bir sıkımlık can.... Ben yapamam ben i ıh ben hayır...

Millet bir taneye aç, dağa taşa tırmanıyor; bulursa tarumar edecek kıvamda.. Böyle bir insan birden fazlayı düşünebilir mi hiç? Daha biri bulamamış ki fazlasını düşünsün.

@blackheart biz burada aşkı sevgiyi arıyoruz. Sen kalkıp düz duvara tirmanmaktan bahsediyor ve yakaladığımız pozitif enerjiyi bozuyorsun. İç dinginliğini sağlamadan konuya girme. Ommmm..

Bugün kalbinde kelebekler uçuşuyor @climax Hocam, bir süre sonra seks yapmaya başlamazlarsa durum vahim..

@blackheart biz burada aşkı sevgiyi arıyoruz. Sen kalkıp düz duvara tirmanmaktan bahsediyor ve yakaladığımız pozitif enerjiyi bozuyorsun. İç dinginliğini sağlamadan konuya girme. Ommmm..

Yeri gelmişken, konuya yazmış olduğun 6.sayfa / 117 numaralı yorumu da paylaşalım ki pozitif enerji daha da katlansın.:)

İşte kahretsin şeriatta gelmedi. Alacam dört tane (cariyeler hariç) sokacam sıraya vuracam kırbacı

karım isterse neden olmasın. iki,üç,dört...

Lefty. Orada ironi yaptigim gayet belli. Lütfen.

Birinin ossuruk kokusu çekilmiyor zaten, fazlasına gerek yok.

Geri