Birden fazla eşiniz olsun istermiydiniz ?

Konu sahibi son olarak 923 gün önce görüldü

Birden fazla eşiniz olsun istermiydiniz ?

• Evet, isterdim

Kullanılan: 12 22.6%
  • Hayır, istemezdim

Kullanılan: 34 64.2%
  • Evlenmeyi düşünmüyorum

Kullanılan: 6 11.3%
  • Diğer;

Kullanılan: 1 1.9%

• Kullanılan toplam oy
    53
Gerekçeli karar da şu. Onu aşağılayan kadınlar varmış burada. Ki onlar kim ben onu bile bilmiyorum. Ha işte onlarla diyaloğu kesmemişim. Vay anasını ya.
Seni aşağılayan dedim, beni değil. Forumda sana ters yapan ya da hakaret edenlerle bile diyaloğu kesemiyorsun ve alfalık dersi veriyorsun.

Gerekçeli karar da şu. Onu aşağılayan kadınlar varmış burada. Ki onlar kim ben onu bile bilmiyorum. Ha işte onlarla diyaloğu kesmemişim. Vay anasını ya.
Sen kadınların ruhundan anlamıyorsun doktor. Onun dışında popüler erkekleri sevmez kadınlar, aslında sever ama ilgi alanına girdikten sonra tek eşliliğe dönüş bekler.
Sen fazla evrensel birisin, ayrıca hukuka aykırı davranışlar da sergiliyorsun. Bilime inanmıyorsun ahahh.
Ya doktor dur beni bir gülme tuttu ve saçmalamaya başladım. Tabii bu yazdıklarımın bahsi geçen kişiyle alakası yok, seninle ilgili genel bir değerlendirme yaptım..
Neyse haftaya işim bitiriyor ve seninle analı kızlı çorbası içmek için İstanbul'a geleceğim.

Okuduğumu da anlamıyorum artık :D
Evet, öyle maalesef. Senle benim ne alakam var ayrıca da öyle bir cümle yazmış olayım...
Neyse çok da uzatmayalım ve sonuç olarak ihaneti hoş gören hiçbir durumu desteklemiyorum ve bu konuda bana istediğiniz kadar tepki duyabilirsiniz.

Ortalığı bir yandan kızıştıran, bir yandan toparlayan olmasa bu iki arkadaş üç satır birbirine yazamaz :)
Üçüncü mesaj sonunda birbirini engeller. Forumun yarısı arabuluculuk yapıyor ahah.

canım lefty, bininci kez doktora seninle diyaloga girmeyelim ve iletişimi keselim demiştir, o sırada climax:

ve lefty yine yumuşar...

Son düzenleme:
E tabi. Bi keresinde kovdun beni "dolaşma buralarda" dedin 1 hafta ceza verdim kendime öyle olmadı mı @Lefty

E tabi. Bi keresinde kovdun beni "dolaşma buralarda" dedin 1 hafta ceza verdim kendime öyle olmadı mı @Lefty
Seni ben mi kovdum? Hiç de öyle bir durum olmadı. Yazılanları herkes okudu, ne zaman kovdum? Sen yine yanlış okumuş olabilirsin.

Yine kov yine giderim @Lefty
Söz verdim herşey isteğin gibi olacak diye. İstersen avatar falan değiştireyim. Yaparım.

climax tam alfa değil mi ya.

Tam light oldu doktor ya, oysa senin için memeli konu açmıştım.. oraya da gelmez şimdi bu adam korkudan.

Geri