Birbirinin arkasından sallayıp sonradan kanka olan kişiler

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Tanıdıkça fikirler değişebiliyor ve bazen çok iyi olduğunu zannettiğin kişilerin olumsuz yönleri ile karşılaşıyorsun bazen de hakkında olumsuz düşündüklerinin hiç de öyle olmadıkları gerçeği ile yüzleşiyorsun.

Biriniz irc'te bir kanal açın da herkes birbirinin arkasından konuşmak yerine yüzüne konuşacak fırsat bulsun. Bunu @Oggy iyi yapar, tecrübesi var. :D Bence makul.

Olduğum yerde takılıyorum millet birbirini özelde gaza getirip "Sen şöyle yapmışsın." diyor. :D Bu forumdaki herkes için böyle.

Eğer talebim geçerli görürse ben okeyim, hodri meydan. :)

Biriniz irc'te bir kanal açın da herkes birbirinin arkasından konuşmak yerine yüzüne konuşacak fırsat bulsun. Bunu @Oggy iyi yapar, tecrübesi var. :D Bence makul.

Olduğum yerde takılıyorum millet birbirini özelde gaza getirip "Sen şöyle yapmışsın." diyor. :D Bu forumdaki herkes için böyle.

Eğer talebim geçerli görürse ben okeyim, hodri meydan. :)
bi kere yaptım az kalsın maria puderin topuklarına sıkacaklardı, bir daha tövbe..........

ne kankam var ne de arkasından salladığım
hayırlı işler

Arkadaşlıkları da genelde sahte oluyor en ufak bir ters düşme de birbirlerinin özellerini anlatırlar sadece sanalda da değil gerçek hayatta da böyle

Dedikodu yapmamak ağır yük insana. Kenarda köşemdeyim çayımı içiyorum kaydeş.. Onlar kankam değil arkadaşlarım ve sevmem o tabiri..

Ebet öyleymiş, diyorlarmış mesela, -kızz sen hiç Şükûfe'yi gördün mü, düz götlüymüş düüz. -ay bunun siniri ondan herhaldee. ay-hihihi

tam da böyle diyorlarmış sonra kanka oluyorlarmış,

hayat ne kadan acımasız... Ne yapsın düzse ne yapsın?

önce sevişip sonra kanka mı olsak
ne yapsak

Geri