Birbirinin arkasından sallayıp sonradan kanka olan kişiler

🕒 Konu sahibi 11 saat önce aktifti
Bir de kankan gibi davranıp arkandan sallayan kişilere destek olanlar var.

birini sevmediysem bir daha hiç sevmedim bunu herkes az çok bilir.
ama burada bazı insanlara negatif olup sonra pozitife donmuslugum vardır ya da nötr olup sonradan tanıdıkça pozitif olduklarım.

Kadınlar bunu hep yapar. O an aralarında olmayan muhabbet konusu olur.

Son düzenleme:
ben insan sarrafıyımdır; bu tip kişileri henüz bu tip eylemlere girişmemişlerken çözümlerim. genel olarak tiksinirim, irite olurum ama asla "çok tatlısın" demeyi ihmal etmem. haber almada herkesin önemi vardır.
sıklıkla yemlerim ve o yemi yiyişlerini izlerim.
çünkü müthiş biriyim.

isyerinde 50+ abiler ablalar yapiyo bunu. izledikce izleyesim geliyo

Taraf tutmuyorum diye tavır aldılar bana şimdi ikisi barışmış bana hırlıyor bu gözler neler gördü. Hele ki birisiyle konuşuyorum diye bir sürü laf yemiştim şuan o kişi bana konuştum diye kızdığı kişiyle kanka ben her zaman diyorum düşmanlarım dostlarımdan mert gerçekten. .)

of kimse isim vermiyor..
Ben öyle süslü kelimeler ile satır aralarına yerleştirmem açık açık herşeyi yazar o burunlarını yere indiririm fakat ciddi anlamda kırmak istemiyorum o bile yük bana gerek yok.

kılışdaroğlu ahmet davutoğlu’yla aynı masaya oturduktan sonra her şey olur hayatta… vardır masanın bir bildiği. allah kabul etsin, döğüşmeyin.

e bu da ben... başlarda hoşlanmadığım “tipe bak bu ne böyle? ne günah işlemiş de böyle olmuş?” dediğim bazı kişilere, sonradan ısınıp, sevdim. arkandan çok sallamışlığım var da dedim şimdi hakkımı yemeyeyim.khjhhkh bir zamanlar benim aşkımdan tutuşan, yere göğe sığdıranlar da şu an bana sallıyo mesela.kkjj bir şey olmaz çocuklar bu kadar büyütmeyin.

İşte o yüzden hiçbir zaman arada kaynamamak lazım.: ))))

Ben de görüp duyuyorum ya da anlatıyorlar ama bu kalitede biriyle uğraşamam diyip keyfime bakıyorum. Boş verin arkanızdan sallayanlar ileride hayranınız olacak, gülüp geçin…

Arkadan konuşurum, daha çok direk konuya girmek yerine konuştuğum kişiyi yoklarim; mesela A'dan nefret ediyorsam direkt A'ya bok atarak söze başlamak yerine A üzerinden konuştuğum kişiyi tahrik ederim. Örn "Bu A da çok garip biri değil mi, geçen de sanki sana şöyle bi imada bulunmustu" derim. Ilk konuştuğum kişinin bok atmasını sağlarım. Böylelikle o da bok atacağından beni ifsalama ihtimali düşecektir.Konuşmayı ağırlıklı dinleyici taraf olarak ilerletirim. Bu metod olmazsa herhangi biri ile A hakkında konuşmam; sadece kendime yakın gördüklerimle, dostlarımla konuşurum.Sonradan A ile kanka olma imtimalim de düşük.
Arkamdan konuşana da kızmam; ergenken kızardım. Onlar ile de genelde kanka olmam.
Sabit fikirliyim insanlarla ilgili düşüncelerim konusunda. Hayatımdaki donemeclere göre, karşımdaki insanın hangi şartta hangi koşulda adım attığına göre değişen durumlar, istisnalar olabiliyor.

Geri