Birbirinin arkasından sallayıp sonradan kanka olan kişiler

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
konuyu görünce kendimi düşündüm. forum-normal tüm hayatımda bir şekilde uzaklaştığım kim varsa tekrar samimi olmamışım. ha tabi ki medeniyetin gerektirdiği merhabalaşma falan olur ama bu konuda biraz sabit fikirliyim heralde. çünkü bir şekilde irite olduğum insanla yaşadığım konuşmalar anca sahte olabilir. onu da yapmam için anca para falan söz konusu olmalı. ayyy sizin de çok umrunuzda sanki. nyc yazınca bende yazmak istedim. nooolmuş.

Neden her şeyi bu kadar çok ciddiye alıyorsunuz.. herkes her boku yiyor arkadaşlar kimse melek pozu kesmesin.. insanız hatalarımız olabilir, on yargilarimiz olabilir, nefsimize yenik dusebiliriz, fikirler değişebilir vs.. iyi niyetle yaptığımız şeyler dahi kötü sonuclara sebebiyet verilebilir peki niyet mi önemli sonuç mu? Değişir.
Ne demiş ünlü düşünür İbrahim Tatlıses: "Never say never..."
Etrafimda bazı tavırlarımdan rahatsız olup konuşan, eleştiren ama yüzüme soyleyecek cesareti olmayan insanlar illaki vardır. Kızmıyorum.. öyle gerekiyorsa öyle yapsın uğraşamam zaten beni her sevmeyen yüzüme söylemeye kalkarsa ohooo uğraş Allah ugraş.. sjdje
Yakinimdakiler beni yanlisimda yerin dibine sokabilir zaten onlara o cesareti veririm ve aynı şeyi ben de yaparım, çekinmeyiz birbirimize karşı. Eksiklerimizle severiz birbirimizi. Tartışsak da kopmayiz. Sürekli iyi anlaşılan ilişkilerde kişiler ya çok şanslıdır ya da bir taraf sürekli kendinden ödün veriyordur.

reeli bilemem de bence forumda böyle bi şey hiç yok. herkes çok olgunlaştı ve zaten bi avuç insan kaldı. tüm zıt kutuplar birbiriyle iyi anlaşıyor maalesef... nerde o eski kaotik forumlar.

edit: gerçi ben tam tersini düşünerek yorum yapmışım. olsun haklıyım yine de :p

Aman hepiniz rahip,rahibesiniz sanki..herkes o kadar masum ki...yersen..dedikodunun Allahini yapanlar,burada iyy ben öyle degilim diyebiliyor ya pes..dedikodu ettigin insanlardan utan.ddd

Bu arada konu sahibi ile cok kavgaliydim..baska bir platformda bana giydirmeye calismis...bu konuya yorum yapanlardan biri de kahkaha atmis idi..
Sonracima..konu sahibi ile iyi olduk su siralar..
Yani olabiliyor..

Dedikodusuz forum,ölü forum.
Asla samimi olmayacagim kisileri önden gömerim..bundan kimsenin kuskusu olmasin (Pervin Buldan tonlamasi ile okuyalim lütfen)

Aman hepiniz rahip,rahibesiniz sanki..herkes o kadar masum ki...yersen..dedikodunun Allahini yapanlar,burada iyy ben öyle degilim diyebiliyor ya pes..dedikodu ettigin insanlardan utan.ddd

Bu arada konu sahibi ile cok kavgaliydim..baska bir platformda bana giydirmeye calismis...bu konuya yorum yapanlardan biri de kahkaha atmis idi..
Sonracima..konu sahibi ile iyi olduk su siralar..
Yani olabiliyor..

Dedikodusuz forum,ölü forum.
Asla samimi olmayacagim kisileri önden gömerim..bundan kimsenin kuskusu olmasin (Pervin Buldan tonlamasi ile okuyalim lütfen)
komik olan da bu zaten. hani bilmesem samimi bulacağım bu ve buna benzer konudaki yorumları. hashaj

Bazıları hata ve yanilmaktan bahsedince bi baygınlık geliyor

• Alkış
Tepkiler: ne
Gerçek hayat ayrı bir değerlendirme konusu da.

Forumu umursamam, forum bu telefonu bırakınca elimden yok olan bir yer. Ben istemedikçe asla karşılaşmayacağım, bana ulaşmalarını istemediğimde asla ulaşamayacak insanlar için bu kadar düşünmek gereksiz bence.

Bunu bu kadar takanların internet mecrası dışında sosyal hayatlarının olmadığını, sosyal hayatlarının yalnızca forum, instagram, irc vs bir hayat olduğunu düşünüyorum.

Sallayalim..
Oggy gibi bir bitch olmak varken...d
Benim arkamdan sallayabilirler üstelik...hakkimi helal ediyorum
haydi sallayalım dünyayı, durmadan dans edelim aşk için demiş yoncamik. marifet “valla iyi salladım he zamanında” deyip, dürüst olabilmek.jsjzjs yok manipüle oldum, yok neden uzak duruyordum hatırlamıyorum falan.jsjs böyle şovlara gerek yok diyerek bugünkü forum maceramı şimdilik tamamlıyorum. Jsjs gideyim bakayım, kaburgam kaynamış mı? mecnun da kayboldu galiba hala gelmedi, bi arayayım….

HHA bey gecen biriyle kavgaliymismissiniz, once upon a time ve mahkemeye vermek istemismissiniz..yani öyle okudum göz ucuyla..takmissiniz iste..
Malumata katiliyorum o yüzden..herkes olmasa da cogu kisi olgunlasti..
Nyc bey de unutmus bazi seyleri..üzücü.

Neyse ya cikayim bu konudan.

Sen başka bir boyutsun. =)

Şahsen çok sağlam kavga ederim. Öyle kibarcık gibi de değil yani. Kız olursa en fazla su fırlatırım ama erkek olduğunda iş boks müsabakasına kadar gider.
Ama bugüne kadar (ekseriyetle) su fırlatıp kavga ettiğim kızlarla, değil arkadaş kanka bildiğin sevgili olduk yani. Özellikle meme konusunda meraklı olan arkadaşlara buradan tavsiyedir;
Bir kızla önce çok sert kavga edin sonra yakınlaşın. Memeler konusunda hiç sıkıntı çekmeyeceksiniz.
(İlişki ve Meme Uzmanı - Mahsun Karadeniz)

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Forumlarda ağırlıklı site sahibine yalakalik örneği olarak da mevcut. Arkasindan kırk tane sayar, kırk tane saydığı kişiyle arası bozulunca da site sahibi kıymetli olur.
Bu yetki olayları populerken daha bi pikti.
Ah Emre, bana hiç inanmadığın kişilerle ilgili az hakli cikmadim...

gırgırına açtığım 1'konu idi broLar.eheueuh

Geri