Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bu mesajı okuyunca anlık o iç çekiş....Hayatında hep varmış duygusundan , hayatından çıkmasını kabullenme bocalaması. Hiç yaşanmamış olma süreci.. Bu süreçte alışkanlıklara , alışmışlığın sancısını yaşıyor insanlar. Adı aşk olsun, sevgi olsun hatta bunları tüketseler bile. Birine alışmak kadar onsuz olmaya alışmak da zaman alıcı.
Ama geçiyor. Her bitiş yeni başlangıçlara gebe.
Ben şuradan (Tophane’de) senin için atlama cesareti gösterebilirim
Sen yapabilir misin benim için dediydi ergenken beni seven bir çocuk .d
niye atlıyom yiaa dediydim
bi ürkmedim değil skfjjs
Sevgi ve Aşk kavramlarının o yaşlarda sana ayrımını sunmuş desene )
romantizme edilmiş skk kavramlardan birisi daha.
insanlar aşıkken ayrilmazlar, aşık insanlar ayrılmazlar daha doğrusu, birinden birisi mutlaka daha az seviyordur ya da daha çok sevmeyen taraftır ve bilaistisna en çok yaygarayi koparan taraf da orasidir. koşullar ve şartlar olumlu değildir cumlesine katılmam, kolay insan avuntusudur cabalamayan ya da cabalamayi wp den iki mesaj atmak zanneden insan avuntusudur. seven insanlar bir şeyler yaparlar, şartlar onları farklı bir yere goturse de yaparlar.
ha konu eskiden birbrine aşık insanlarin,şimdiki hallerinden dolayı bir ayriliksa o zaman yorum değişir.