Birbirine aşık insanların ayrılması

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 894 gün önce görüldü
Adem ile Havva'nın cennetten kovulup, bir daha cennete girememe olasılığı gibi bir durum.

kıymet bilinememiştir
ve bilerek acı yaşamak bu olsa gerek.

Öyle bir şey yok
Kandırmayın kendinizi Akçakale

yeterince sevmemiş sevilmemişsinizdir

Hayatında hep varmış duygusundan , hayatından çıkmasını kabullenme bocalaması. Hiç yaşanmamış olma süreci.. Bu süreçte alışkanlıklara , alışmışlığın sancısını yaşıyor insanlar. Adı aşk olsun, sevgi olsun hatta bunları tüketseler bile. Birine alışmak kadar onsuz olmaya alışmak da zaman alıcı.

Ama geçiyor. Her bitiş yeni başlangıçlara gebe.

Hayat koşulları bazen zorunlu ayrılıklar getirebiliyor ve olmayacak bir durumu zorlamak da çoğu zaman, faydadan çok zarar getirebileceği için ayrılmak en mantıklı seçenek olabilir.

Hayatında hep varmış duygusundan , hayatından çıkmasını kabullenme bocalaması. Hiç yaşanmamış olma süreci.. Bu süreçte alışkanlıklara , alışmışlığın sancısını yaşıyor insanlar. Adı aşk olsun, sevgi olsun hatta bunları tüketseler bile. Birine alışmak kadar onsuz olmaya alışmak da zaman alıcı.

Ama geçiyor. Her bitiş yeni başlangıçlara gebe.
Bu mesajı okuyunca anlık o iç çekiş....

bazen uzun süreli ilişkilerde o aşk heyecanı tükenmiş olur da yerini dingin sular alır, sabah kahvaltı etmek kadar sıradan bir rutine dönüşür yaşadığınız. şikayetçi değilsinizdir ama o kadar alışmışsınızdır ki birbirinize, ayrılık size göre değil gibi hissedersiniz. kabul etmeyeceğiniz bazı durumları alttan aldığınızı fark eder, alınacağınız şeyleri halının altına süpürürsünüz. belki delice aşık değilsinizdir evet ama sevginiz, saygınız eksilmediği için kendinizi zorladıkça zorlarsınız. olur öyle şeyler. bazen ''hayatımın sonuna kadar bu insan olsun'' dediğiniz insanla da ayrılır yollarınız, küsmeyin. belli ki olmuyorsunuz, evet sevginiz baki ama siz bu sevgiyi uzaktan da hissettirebilirsiniz. uzattıkça birbirinize olan sevginiz, saygınız yersiz öfkelere ve kalbinizi paramparça etmeye başlayacaksa eğer bırakın ve her şeyi güzelliğiyle hatırlayın. mesela ben bunları yazarken kalbimin bir kenarında ince bir sızı hissediyorum ama ben bu sızıyı bir şeyler için çabalarken de çok hissetmiştim. en azından şu an bir şekilde hayatlarımız devam ediyor ve iyi olmayı becermeye çalışıyoruz. kırmadık, dökmedik belki ama melike şahin'in şarkısındaki gibi başka yerde de aramadık, göğsümde izi var... (ağlamıyorum korkmayın)

Ben şuradan (Tophane’de) senin için atlama cesareti gösterebilirim
Sen yapabilir misin benim için dediydi ergenken beni seven bir çocuk .d
niye atlıyom yiaa dediydim
bi ürkmedim değil skfjjs

Ben şuradan (Tophane’de) senin için atlama cesareti gösterebilirim
Sen yapabilir misin benim için dediydi ergenken beni seven bir çocuk .d
niye atlıyom yiaa dediydim
bi ürkmedim değil skfjjs

Sevgi ve Aşk kavramlarının o yaşlarda sana ayrımını sunmuş desene )

romantizme edilmiş skk kavramlardan birisi daha.
insanlar aşıkken ayrilmazlar, aşık insanlar ayrılmazlar daha doğrusu, birinden birisi mutlaka daha az seviyordur ya da daha çok sevmeyen taraftır ve bilaistisna en çok yaygarayi koparan taraf da orasidir. koşullar ve şartlar olumlu değildir cumlesine katılmam, kolay insan avuntusudur cabalamayan ya da cabalamayi wp den iki mesaj atmak zanneden insan avuntusudur. seven insanlar bir şeyler yaparlar, şartlar onları farklı bir yere goturse de yaparlar.

ha konu eskiden birbrine aşık insanlarin,şimdiki hallerinden dolayı bir ayriliksa o zaman yorum değişir.

romantizme edilmiş skk kavramlardan birisi daha.
insanlar aşıkken ayrilmazlar, aşık insanlar ayrılmazlar daha doğrusu, birinden birisi mutlaka daha az seviyordur ya da daha çok sevmeyen taraftır ve bilaistisna en çok yaygarayi koparan taraf da orasidir. koşullar ve şartlar olumlu değildir cumlesine katılmam, kolay insan avuntusudur cabalamayan ya da cabalamayi wp den iki mesaj atmak zanneden insan avuntusudur. seven insanlar bir şeyler yaparlar, şartlar onları farklı bir yere goturse de yaparlar.

ha konu eskiden birbrine aşık insanlarin,şimdiki hallerinden dolayı bir ayriliksa o zaman yorum değişir.

düşününce
başka erkeklerle/kızlarla flörtöz takılırken gönül az da olsa kayarken insanın sevdiği aklına gelmiyo
sonra kalkıp vay efendim biz birbirimizi çok seviyorduk şartlardan ayrıldık kafası da bırak aşkı mantıklı da gelmiyo sdjk

Geri