biraz uzun tavsiye olursa sevinirim

Konu sahibi son olarak 3997 gün önce görüldü
eyw yolun sonu karanlık zaten baska bi kızla konusuyorum onlada problemlerim var.. onlada 2 adım ileri 1 adım geriyiz... bu gonul işleri ne kotu

gidip bir sayısal falan oyna bence sen :D
aşk hayatı bu kadar berbat olan biri mutlaka kumarda kazanır :P

okurken zorlandim araya bi virgül atsaydin.
yorum ; o işten hayir gelmez,kiz tutarli değil

Abi öğretmensin madem yazına az özen gösterseydin. eskiyi unut önündeki maçlara bak :D

Bir İlişkiye evli değilsen ikinci bir şans vermen çok anlamsız ve yersiz olur . çünkü siz beraberken senindi ve sana aitti. bir ayrılık söz konusu ise yılların ikinize yaşattıgı şeyler olur. Hiç bir zaman eskisi gibi olmaz en azından şimdi hafızanda tatlı bir hatıra .
Devam ederek bunuda yok etmeyin. Yıllar içerisinde deneme yanılmalar yaşamış ama senden daha iyisini bulamamış olcak ki sana geri dönmeye çalışıyor. O Zaman şöyle düşün sen neden onun her istediginde bastigı pas pas olasın ki ? İkinci bir şans üzülmenden başka hiçbirşeye yaramaz unutma. Ama içimde kalmasın diyorsan buyur üzülebilirsin .)

oğlum kız sana mesaj vermiş ya sen avarel misin nasıl anlamadın lan?
"senden sonra mutlu olamadım demiş"
yani diyo ki; behçet nerdesin behçet?
beni dağa, bayıra karşı mutlu et behçet
parçala beni behçet!
anladın?
kur yapmış sana güvercin gibi olm ya, hemen kanatlarının altına al
git karşısında bi haka dansı yap
sonra sende yavaşça eğil gözlerini gözlerine kilitle ve ona de ki;
"köpürt beni pakize"

aradan o kadar zaman geçtikten sonra bi araya gelseniz bile eskisi gibi olamazsınız zaten. birlikteliğiniz de çok uzun sürmez, sadece birbirinizin vaktinden çalıp yıpranırsınız.
bi anlık hevesle hayatınızın hatasını yapmayın.

Kız bariz evde kalmış, sana dönüyo o yüzden.
Senden sonra mutluluğu yakalayamadım demiş ama senle de yakalayamış ki bitirmiş zamanında. Seni kötünün iyisi olarak arıyo.
Uzak dur derim ben.

Aklımdan geçeni pietà söylemiş. Kimsenin günahını almak istemem ama evde kalma korkusu bu tarz şeyler yaptırabilir. Aklında bulunsun..

ya kardeşim yemişim yıllarını ya
Aklı sende olmayanın kendısı yanında olsa nolacak ? bırak gıtsın

Forumun %90 nı mutsuz ve sevgilisi yok kesin [emoji3] bir tane olumlu yorum yok

Sizi gidi ilişki guruları sizi

Geri