biraz uzun tavsiye olursa sevinirim

Konu sahibi son olarak 3995 gün önce görüldü
4 yıllık ılıskım vardı universiteden bitince bizde biraz bittik gibi..aileler falanda tanısmıstı sonra ayrıldık 2 yıl falan oldu.. ben unuttum ama 2 gun once msjlastık yeniden içime bi sızı girdi.. ben ilk ayrıldığımızda aramamıstım 3 ay bu kızı sonra bigun msj attım cunku konusma dedğim herkesle konusmustu kufur etmiştim baya ondan sonra kız benle hiç konusmadı ta memleketine gitmiştim ve karsıma cıkmamıstı.. sonra konusmak istedim hiç bi kere bile konusmadı.. birbirimizi kırdık doktuk.. ama uzulduğunu belirtiyodu ama biz senle evlensek bosanırız faln diyodu.. neyse ben artık aramadım ardan gecti baya askerliğimi aradan cıkardım tabi araya kişiler girdi bi kac sevgilim oldu ama yurutemedim hiçbiriyle.. ben aramazdım hala eski sevgilimi ama bi gun msj attı bana işte 3 gun once sen bana ah mı ettin mutsuzum senden sonra mutlu olamadım diyo.. eski konular acıldı işte ben her mutsuzluğumda sana kızdım o 3 ay beni niye aramadın diye işte hala eski arkadaslar denk gelince 2mizden bahsediyolar ayrı dusunemiyorlar dedi.. ben de dedim sevgilim var artık imkansızız dedim oda dediki evet imkansızız en cokta ona uzuluyorum sen mutluluğu yakalamıssın senin mutlu olduğunu gormeden ben o adımı atmam falan dedi. sormadım ne demek istedğini eskiden faceden yazınca direk engelleyen kız simdi baya 8 saat falan konustuk ben kestim konusmayı.. ha bu arada sevgili yapmıs ayrılmıs onuda soyledi ayrılalı 3 ay olmus.. ona mı uzuluyosun hala dedim yok sade o değil işte ben niye hep yanlıs kişileri seciyorum niye senden sonra mutsuz oluyorum mutlu olamıyorum dedi. bende yanlıs kişi ben olduğumu dusunmuyorum falan dedim.. işte eski konulardan girdik benden cok mu sevdin dedim ben senin yerine birini koysam evlenirdim dedi.. flan filan işte ama hiç seni seviyorum demedi bana.. kafam karıstı ne demek istiyo bu kız ben barısmam ama beni cok kolay silmişti ya seviyorum seni hala dedim ben ama imkansızız dedim aslında barısmak istiyorum ama zamanında o kadar cok istemediki beni ben korkuyorum gene ve ayrıca kaldıramam galiba biriyle sevgili oldu kısa surede olsa ve benimde oldu ama erkekler daha cok takar sade aklınıza ne gelirse soyleyin istiyorum ama karsıdaki kızı kotullemeden tabi

bu kadar yüz göz olduktan ilişkinizi ayağa düşürdükten sonra bu ilişkiden bir hayır geleceğine sen inanıyor musun cidden ?

Birbirinizden uzak durun bence. Çok ciddiyim.
O boşluk sizi kandırmasın.

uzak duruyorum zaten aramam ben sevgilim olmadığı halde sevgilm var dedim sırf donus olmasın diye...sade ne oldu da yıllar sonra boyle olduk her mutsuzluğunda bana niye kızıyo.. yıılar boyu hayatına kımseyı almamısta sonra birini almıs falan ayrılınca niye ben suclu oluyorum ben ah falan etmedim ki..hem niye bana anlatıyo sensiz gunlerimde uzuldum diye

Senle güzel anıları olmuş bir başkası ile olmamış eğer olsaydı böyle konuşmazdi emin ol.

aynen..herkes yaptığını ceker..pişmanda olsa zamanında yaptığı hareketlerin bedelini oduyor..

tekrarlansa da geçici bir süre mutlu olunur sonra yine aynı durum yaşanır. Öyle bir hafıza resetleme yapmanız lazım ki birbirinizi yeni tanıyor olmanız lazım ilişkinin ilerlemesindeki eskiler açılmaması için ki, buda imkansız.

Yani olmaz.

zarf atmis sana,kafani karistirmak istemis, hic bulasma direk engelle gordugun yerde yolunu degis.

Sana bir tavsiye ..
Bir şeyler yazarken hele bu uzun bir yazı ise bol bol paragraf açarak yaz kardeşim ..

ben sunu da dusunuyorum o cocuğu belki seviyodur o ara boslukta benle konusuyo... buda olabilir..yani inancım yok ona o kadar uzulduyse zamanında niye aramadı bide boyle durum var.. encokta gururumu bu kırıyo zaten onu seviyosa benle boslukta konusuyosa..

Bence sen sevdigin icin sana bosta kalcak bi tip gelmiyor

Alışkanlıktır o boş ver gitsin. Eskici değilsin sen;p

bosta kalcak bi tip değil emin olabilirsin donanımlı guzel bi kız yani istediği kısıyle istedği an birlikte olur istese..oğretmen benim gibi oda ve oyle bosta kalacak tip değil

4 yıl geçirmişsiniz acısı ile tatlısı ile
tabiki bazı şeyleri özleyecektir
beraber gezdiginiz yerden geçer özler sevdiğiniz sarkıyı dinler özler
ama emin ol sana karşı bir seyler demesi veya yazması seni sevdiğini göstermez
ve herkes pohlohlanmayı da ilgiyi de sever hele kızlar cok sever
bence daha fazla gururunu ayaklar altına alma irtibatını tamamen kes

abi yazmamışsın ama askerliği yaptıktan sonra zengin olduğun çıkarımında bulundum ben.

yok bu konuda objektifim neyse sagolun sade içimi doktum.. uzak durcam zaten... baska birilerine anlatılmıyo oyle tanınmadan içini dokmek guzel..

yook zaten durumum kotu değildi aynıyım :)) gururumu ben hiç bi zaman ayaklar altına almadım zaten...

yok bu konuda objektifim neyse sagolun sade içimi doktum.. uzak durcam zaten... baska birilerine anlatılmıyo oyle tanınmadan içini dokmek guzel..

biz de tanımayınca rahatça yorum yapabildik ama ne kadar yorum yapsak ta ne yaşadığını sadece sen bilirsin ve iyice tart kafanda
çıkmaz sokak ise önün bile bile o sokağa girmek sadece zaman kaybına ve acıya neden olur
hakkında hayırlısı arkadasım

biz de tanımayınca rahatça yorum yapabildik ama ne kadar yorum yapsak ta ne yaşadığını sadece sen bilirsin ve iyice tart kafanda
çıkmaz sokak ise önün bile bile o sokağa girmek sadece zaman kaybına ve acıya neden olur
hakkında hayırlısı arkadasım

eyw yolun sonu karanlık zaten baska bi kızla konusuyorum onlada problemlerim var.. onlada 2 adım ileri 1 adım geriyiz... bu gonul işleri ne kotu

Geri