Bırakalım bu mülteciler Avrupa'ya ulaşsın Avrupa'nın bizden istediği bu olsa gerek

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Dostum ama bu seyahat değil. Sığınma, iltica, göç bunlar farklı şeyler. Kimse almaz bunları bizden başka. Evrensel hukuk insan hakları ve vicdan doğrultusunda ben mülteci alımına karşı değilim. Adam kapına gelmiş sığınmış gelme denmez. Ama bunun şekli şemali var. Gir kafana göre takıl denir mi? Fişleyip damgalayıp aşilayıp sınırlı bölgelere yerleştireceksin. Kevase evlatları Üsküdar sahillde milletin karısına kızına asılıyor. Yarın beni kovar bunlar
En baştan beri şunu söylüyorum kendi vatanı işgal edilirken kaçıp gelen adamdan hiçbir devlete fayda gelmez Tamam anlıyorum Bunlar da olur yok ki canımızı kurtardık sevdiklerimizi kurtardık gidelim vatanımız için ölelim desinler. Bunda hepimiz hemfikiriz ancak Avrupa'nın bu aşağılık **Spam/Adversiting** tavırları siz alın da bize göndermeyin demeleri adamı çıldırtmak için yeter de artar. Bunun nasıl bir yük olduğunu en iyisi onlara bunların takip geçişine Göz yummak ile anlatabiliriz diyorum açık ve net.

Geri