Bırakalım bu mülteciler Avrupa'ya ulaşsın Avrupa'nın bizden istediği bu olsa gerek

Konu sahibi son olarak 7 gün önce görüldü
Bırakalım bu mülteciler Avrupa'ya ulaşsın Avrupa'nın bizden istediği bu olsa gerek yoksa neden Birleşmiş Milletler sınırlarınızı mülteciler için açın desin ki herhalde bu siyaset filminde Siz insan haklarını bizim kadar iyi savunamaz sınız bize gönderin Biz onları çok daha iyi savunuruz çok daha iyi Bakarız demek istiyorlar o halde Biz de öyle yapalım

Hiç kimse kusura bakmasın.
Suriler bizim sorunumuz.
Avrupa reformunun ronesansini sanayi devrimini falan tamamlayıp ellerini yıkadı ve evrimini tamamladı.
Pis işler bizim. Çünkü ilkeliz.

Hiç kimse kusura bakmasın.
Suriler bizim sorunumuz.
Avrupa reformunun ronesansini sanayi devrimini falan tamamlayıp ellerini yıkadı ve evrimini tamamladı.
Pis işler bizim. Çünkü ilkeliz.
Avrupa evrimini tamamladı ve artık karaktersizce bir duruşu seçti doğru. Hani entel entel hümanizm den dem vuran o züppelere madem medeniyet kriterleri konusunda eksiğimiz varya bize nasıl göstermeleri için gönderelim, hatta göndermeyip bırakın insanlığa yaklaşssınlar der gibi sınırlarınızı mültecilere açın diyorlarya, biz de öyle yapalım sınırımızdan alıp o tarafa gitmelerine göz yumalım diyorum. Bırakın bizde bizde kınamakla yetinelim.....

Avrupa evrimini tamamladı ve artık karaktersizce bir duruşu seçti doğru. Hani entel entel hümanizm den dem vuran o züppelere madem medeniyet kriterleri konusunda eksiğimiz varya bize nasıl göstermeleri için gönderelim, hatta göndermeyip bırakın insanlığa yaklaşssınlar der gibi sınırlarınızı mültecilere açın diyorlarya, biz de öyle yapalım sınırımızdan alıp o tarafa gitmelerine göz yumalım diyorum. Bırakın bizde bizde kınamakla yetinelim.....
Yav hocam olmaz. Bize biçilen rol dadılık. Parasını verin bakacaz dedik. Tamam dediler.

onlar bıze yolladılar üstüne de para verdıler kamıl abı

gundem takıp edersek ordan seapabılırız

Yav hocam olmaz. Bize biçilen rol dadılık. Parasını verin bakacaz dedik. Tamam dediler.
Yahu açıkça söylemişti daha fazla bu yükü kaldıramaz bu ülke diye. Şimdi tam zamanı. Ayrıca Dikkat ettiysen son 2 gün içerisinde sadece Doğu bloku olarak gördükleri Rusya ile aramızı açmak için hemen yeni senaryolar gündeme geldi bunu bir fırsat olarak değerlendirebiliriz bırakalım 300 500 tane mülteci için ülkelerinde gösteri düzenlenen ülkeler düşünsün şöyle bir 2 milyonluk insan geldiğinde yani öyle garaja böyle araba diyelim

Mülteci meselesini yanlış anlıyorsunuz.
Mülteci bile isteye alınmalı.
Çünkü demografinin değişmesi ve araplasmak için bu şart.

Diğer parçalanan ülkelere bak.

En az 3 etnik yapı var. Bizde de olacak ki adamlar bizden bi Libya bir ırak bir Suriye yaratabilsin.

Siz ülkeyi bizim falan mı sanıyorsunuz?

Cumhuriyetten hemen önce çok değil Çanakkale savaşının olduğu yıllarda bu topraklarım demografik yapısını biliyor musunuz ? Ulannn 33 milyon kayıtlı vatandaşın 12 milyonu Müslüm idi.
Kimse çıkıp demedi demografik yapıyı bozuyor bu iseviler

Suriye sınırından geçen geçen her Suriyeli Arab’ın erkeğine smokin, kadınına mini etek, süryanisinin eline çekiç, kürdün eline kürek, Türkmen’in eline silah verirsek rönesansı başlatırız. Bir de Zerdüşt rahipler beyaz inek sidiği içerken Avesta’dan bablar okursa kültürel alanda büyük mesafeler katederiz diye düşünüyorum. İçinizdeki Arap düşmanlığına “oha lan sen bir dur bacım” diyemiyor musunuz sevgili mavi kan ?

Efendim birşeyin düşmanlığı değil bu.
Madem mülteci işi iyi bişi, niye bizden başka kimse talip değil? Elbette demografi değişir. İlk parti gelenlerin içinde bile hala 99 la başlayan kimlik nosu olmayanlar var. Senelerdir kayıt altına almaya çalışıyoruz. Saglik veya adli sicil falan onlar yok zaten.

Vizen iki saat geçsin göçmen büroda bulursun kendini Avrupa'da. Biz niye bu kadar rahatız dersin.

Bu mülteci meselesini nasıl bu kadar normalleştirebilirsiniz anlamıyorum.

Bölgenin rizikosunu artırmaktan başka bir şey olmaz mültecileri yurop'a göndermek.

Ben olsam tam tersi istikamette Arap yarımadasına götürürdüm mültecileri. Hem kültürleri hemen hemen aynı hem de bu onlar için daha iyi olacaktır.

Adapte olamazlar oraya ki olamayacaklar, elenecekler. Önüne iki sent atıp, meydanda oynatacaklar.

Bölgenin rizikosunu artırmaktan başka bir şey olmaz mültecileri yurop'a göndermek.

Ben olsam tam tersi istikamette Arap yarımadasına götürürdüm mültecileri. Hem kültürleri hemen hemen aynı hem de bu onlar için daha iyi olacaktır.

Adapte olamazlar oraya ki olamayacaklar, elenecekler. Önüne iki sent atıp, meydanda oynatacaklar.
Kesinlikle katılmıyorum.. Yol verelim ki sadece Türkiye 'yi takdir edenlere de takdir görme şansını verelim diyorum sadece

Biz etliye-sütlüye karışmayan halk için çok kolay olsa gerek devlet yönetmek dimi? Çocuğa para vereceksin ve bakkala göndereceksin. Ekmek al demiştin-ya eğer unuttuysa tekrar göndereceksin. Olay keşke bu kadar olsaydı değilmi?

Ortadoğunun parçalanması kaç yıl önce başladı.
Cevap yaklasik 20
Akp ne yıldır sahnede
Cevap yaklasik 20

Başka sorum yok.

Biz bu süreci yaratmak için dönüştürüldük. Hersey bizimle başladı

Ortadoğunun parçalanması kaç yıl önce başladı.
Cevap yaklasik 20
Akp ne yıldır sahnede
Cevap yaklasik 20

Başka sorum yok.

Biz bu süreci yaratmak için dönüştürüldük. Hersey bizimle başladı
Yani pes! "Kocaman imparatorluktaki bu duruma nasıl geldik? Cumhuriyet ne zaman kuruldu? Biz dönüştürdük.. " nasıl bir çıkarımdır anlamak imkansız. Merak ettim tıp ilerledi de beyin kısa süreside olsa dışa çıkarılıp günlük işlerimizi yapabilir halemi geldik? Şaşırdım, demekki bunu kaçırmışım. Bu dünya çok hızlı dönüyor yaa :(

Evrensel İnsan hakları çerçevesinde insanların özgürlük haklarına kısıtlama getirilemez. İnsanlar nereye gitmek istiyorlarsa, oraya gitmeliler. (Avrupa'ya).

Seyehat özgürlüğü yazacaktım, düzeltme butonunu bulamadım.

Seyehat özgürlüğü yazacaktım, düzeltme butonunu bulamadım.
Dostum ama bu seyahat değil. Sığınma, iltica, göç bunlar farklı şeyler. Kimse almaz bunları bizden başka. Evrensel hukuk insan hakları ve vicdan doğrultusunda ben mülteci alımına karşı değilim. Adam kapına gelmiş sığınmış gelme denmez. Ama bunun şekli şemali var. Gir kafana göre takıl denir mi? Fişleyip damgalayıp aşilayıp sınırlı bölgelere yerleştireceksin. Kevase evlatları Üsküdar sahillde milletin karısına kızına asılıyor. Yarın beni kovar bunlar

Kesinlikle katılmıyorum.. Yol verelim ki sadece Türkiye 'yi takdir edenlere de takdir görme şansını verelim diyorum sadece

Azizim Avrupa'da hayvanları sokaktan toplarlar, on gün içinde sahiplenen çıkmazsa zehirli iğne ile uyuturlar.

Akif boşuna dememiş medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavar diye.

Geri