Bir yaradanın varlığına inanıyor musunuz?

• Kullanıcı Hakan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Konu sahibi son olarak 92 gün önce görüldü
Acikcasi hayir, cocuklugumdan beri inanmiyorum. Bir donem kendimi aksine ikna edip deist oldugumu dusunmeye calistigim oldu ancak cabuk gecti. Hicbir zaman bir yaraticiya inanmadim, inanmiyorum.

Acikcasi hayir, cocuklugumdan beri inanmiyorum. Bir donem kendimi aksine ikna edip deist oldugumu dusunmeye calistigim oldu ancak cabuk gecti. Hicbir zaman bir yaraticiya inanmadim, inanmiyorum.
Sence bu kadar kainat boşuna mı yaratılmış ablacım

• Beğen
Tepkiler: 0
ona bakınca diye başlayınca dedim bana diyor herhalde…….
Hdjsjdjd önce aklıma aynada gördüğüm geldi... dedim abartmayayim şimdi, bazen sevmiyorum kendimi.... sonra dedim stocku yazayım... dedim o diğer hanimla mutlu ben zorla kendimi hatırlatıp durmayayim........... ilgilenmiyormus onu hic takip etmiyormusum gibi yapayim dedim..... ve seni yazmadim.......

Yoo iyiyim yaa....
20221023_002442.jpg

Hdjsjdjd önce aklıma aynada gördüğüm geldi... dedim abartmayayim şimdi, bazen sevmiyorum kendimi.... sonra dedim stocku yazayım... dedim o diğer hanimla mutlu ben zorla kendimi hatırlatıp durmayayim........... ilgilenmiyormus onu hic takip etmiyormusum gibi yapayim dedim..... ve seni yazmadim.......

Yoo iyiyim yaa....
Ekli dosyayı görüntüle 69350
şdjsjhshsksjhs ya seni yerimdlkf

• Kalp Gözler
Tepkiler: Aze
Biraz sorgulama yapıp, okuyup, araştıran kişinin inanması saçmalık.
Bu kadar boktan şeyler yaşanırken ortaya çıkmayan yaratıcının neyine inanacaksın.

• Beğenmedim
Tepkiler: 0
Konu açmışlar. Yaratıcının varlığına inaniyor musunuz diye. Üyeler cevap yazmış ankete; inanmıyorum veya inanıyorum diye. Öteki gereksiz de gelmiş verilen cevapları eksiliyor. Abicim. Canım benim. Bu eksilenecek bir konu mu. Şimdi hangi takımlısın sorusuna Fenerbahçe yazsan, diğerleri eksi oy mu verecek. Var mı lan böyle bişey. Omega3 mü DHA mı ne alıyorsanız alın. Akıllı olun lan biraz. Sizin ayarsızlığınızla mı uğrasacam ben.

patates
kim olursan ol karın doyuruyor
ismi de güzel

Geri