Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sence bu kadar kainat boşuna mı yaratılmış ablacımAcikcasi hayir, cocuklugumdan beri inanmiyorum. Bir donem kendimi aksine ikna edip deist oldugumu dusunmeye calistigim oldu ancak cabuk gecti. Hicbir zaman bir yaraticiya inanmadim, inanmiyorum.
ona bakınca diye başlayınca dedim bana diyor herhalde…….Ona bakınca anlıyorum varmış bir yaradan..... bu kadar güzellikte bir şeyin varligi başka türlü açıklanamaz..... kedilerime bakınca hissettiğim bu...
Hdjsjdjd önce aklıma aynada gördüğüm geldi... dedim abartmayayim şimdi, bazen sevmiyorum kendimi.... sonra dedim stocku yazayım... dedim o diğer hanimla mutlu ben zorla kendimi hatırlatıp durmayayim........... ilgilenmiyormus onu hic takip etmiyormusum gibi yapayim dedim..... ve seni yazmadim.......ona bakınca diye başlayınca dedim bana diyor herhalde…….

şdjsjhshsksjhs ya seni yerimdlkfHdjsjdjd önce aklıma aynada gördüğüm geldi... dedim abartmayayim şimdi, bazen sevmiyorum kendimi.... sonra dedim stocku yazayım... dedim o diğer hanimla mutlu ben zorla kendimi hatırlatıp durmayayim........... ilgilenmiyormus onu hic takip etmiyormusum gibi yapayim dedim..... ve seni yazmadim.......
Yoo iyiyim yaa....
Ekli dosyayı görüntüle 69350
EvetSence bu kadar kainat boşuna mı yaratılmış ablacım