Bir yaradanın varlığına inanıyor musunuz?

• Kullanıcı Hakan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Konu sahibi son olarak 89 gün önce görüldü
Allah'a havale edenler, Allah bilir diyenler, Allah belanı versin diyenler falan inanmıyorum demişmi diye yorumları okudum.

delice hissedecek kadar hemde ...en çok isyan etmeye kalktığımda

Rabbin seni bırakmadı ve sana darılmadı diye önünüze pat diye bir ayet çıktığında hissetmemek elde midir?

İnanıyorum elbette :)
Her şey bunu tasdik ediyor zaten.

Çok fazla sorguladım fakat halen inanıyorum ya da inanmıyorum diye bir şey söyleyemiyorum. Ha, herhangi bir dine mensup görmüyorum kendimi. O ayrı.
Kaldı ki birini zorla inandırmaya ya da inanmamasını sağlamaya çalışanlara da zerre anlam vermiyorum. Özellikle dindarların sen yanacaksın tarzı yorumlarına katlanamıyorum.

İnanıyorum,
Ama bazılarının dini yaşayış şekillerine yorumlamalarına bakınca aynı dine mensup olmadığını düşünüyorum.

hic birşey tesaduf degildir insanlar sıkısınca birine bir yaradana sıgınmak işter soyle boyle diyenlerde aynı sey gecerlidir

Var olduğunu düşünmüyorum, yok.

Ayrıca belirteyim, yorum yapanlarla ne kadar da ortak yönlerimiz varmış. Ben de tesadüf diye bir şeyin olmadığını düşünüyorum.

Hiçbir insanın olmadığı ıssız bir adada doğsam muhtemelen yine bir yaradanın olduğunu düşünürdüm..

Evet inanıyorum. Allah'a inanmak bir seçimdir fakat Allah'ın varlığı bir seçenek değildir..

İnanıyorum çok şükür…

sadece Allahin varligina inaniyom bi duam bi beklentim olmuyo

Hayır, herhangi bir tanrının varlığına inanmıyorum.

Geri