Bir ünlüyle en yakın olunan an

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Geçenlerde terasta sigara içerken, karşı binadaki billboarddaki kampanyanın detaylarını okumaya çalışıyordum. Gözlüğümü yanıma almadığım için sürekli gözleri kısıp açarak manuel odaklama yapıyordum kendimce. Terasın diğer ucunda, billboardun dibinde Okan Bayülgen elektronik sigara içiyormuş. Benim abidik gubidik hareketlerimi kendisine yapılmış hareketler zannetmiş olacak ki böyle bir hallere girip yanımdaki kapıya doğru hışımla yürümeye başladı. Miyobi sınırımı geçince kim olduğunu fark ettim ama az önceki göz hareketlerimi üzerine alınacağını düşünmeden "Aa Okan Bey merhaba" dedim. "Allah Allah yav Allah Allah, hem bi sigara içirmedin hem de bi şey yokmuş gibi selam veriyorsun. O kadar bakıp duracağına gelip konuşacak medeni cesaretin olsun" şeklinde hızlı bir nutuk çekti. Ben "taksit sayısına bakıyordum ya pardon" diyemeden bastı gitti...

yakın zamanda muro ile beraber birebir foto cektirdik sohbet ettik
sonra camdaki kız başrol oyuncuları ile ünlü koleksiyonuma bikaç kişi daha eklendi : P

1718815635678.gif

1718815691305.jpeg

Reis Sedat Peker ile biraz uzun ama samimi bir masada yemek yemişliğimiz var.
Sayın Kılıçdaroğlu bir dönem semtimizi ziyaret ettiğinde dükkanımıza teşrif edip çayımızı içmişliği var.
Birkaç Galatasaray yöneticisi ile de bir dönem sık sık görüşmemiz gerçekleşmişti.
Sanat camiasından isimleri de bilahare yazarımz

Geri