Bir ünlüyle en yakın olunan an

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Yani cemiyet hayatinda degilsen ozellikle İzmir’de cok unlu denk gelmiyor azizim. ( Beach club’larde veya discolarda kesin denk geliyordur ) Acikcasi sasirmistim, birde cadde ortasinda bizimkiler gibi saldirmiyorlar. Yani mega star gormedim beki Brad Pitt veya Lebron James’e ilgi farkli olurmu bilmiyorum.

Lebron un yarısını anca görebilirdim ben zaten. Ama ilgi olur tabii ki olmaz mi. LeBron James sokakta yürümüyodur öyle ya sanmam. Yürüyemez. Bunu kabul edemem

Bakırköy'de kardeş payı'nda oynayan bi kaç kişiyi görmüştüm yürürken. Sabah sabah poğaça almış eve gidiyodu. Az ünlü olunca kimse rahatsız etmiyo tabii

Bir ünlüyle en yakın olunan an diyor...
Kimse sevgili olmadı mı şu ünlülerle.

Sagopa Kajmer ile üniversitede beraber okuduk 4 sene.Vay bee (:
Meral Akşener ve Tolga Karel komşumdu.Tolga taşındı ama epey oldu.
Bunlar çok yakın mesafedekiler (:

Lanet simdi olay su, Youtube’da biraz unlulerin public walk videolarini izledim de mesela kendi basina bagimsiz bir sekilde yuruyorken sorun yok lakin bir etkinlik odakli geldikleri zaman fanlarinin haberi oldugu icin cok fazla kalabalik toplaniyor ki bunun en buyuk sebebi tabi ki kameralar olmasi diye dusunuyorum. Merak ediyorlar insanlar.
Raskolnikov’un dedigi gibi muhitten muhite cok degisir. New York Manhattan farkidir Ohio’nun Cleveland sehri farkli olur.

Ucak sayiliyorsa Yilmaz Morgul ile ABD ucaginda arkali onlu ucmuslugumuz var, hehe. :)

Cizre'de tivorlu ismail ile tanıştım.
Tarkan ile tanışsam o kadar mutlu olmazdım, bu kadar sempatik bir insan olamaz.

Bakınız: Herkes bir gün 15 dakikalığına moderatör olacak.

Son düzenleme:
Twitter dan takip atıyrlar genelde :d
Var bir kaç tane de artık alıştık ERdek 'e tatile gelen ünlülere . Bazılarının yazlıkları falan var hatta.
Bir de staj yaptığım sene konser için gelen giden olurdu otele. Üni zamanı da full Bodrum marmaristeydim.
Bir Yıldız Tilbeye yetişemedim. en büyük kaybım o oldu.

ikibin ondörtte de Kahraman Tazeoğlu aramıştı o zaman ki erkek arkdasım sağolsun süpriz yapmıştı.
Adam bizi yemeğe falan davet etmişti de ayrılmıştık gidemedik :D

Pek ünlü gözüyle bakmıyordum insanlara hala da görünce öyle bakmıyrum. Banane yahu .

bire bir sevişen arkadaşım var ben size onu da getireceğim.

Can Dündar'a kitap imzalatırken kısa bir sohbet etmiştim. Gayet mülayim biriydi.
Burhan Günel'le şiir günü buluşurken, kitabını da imzalatmıştım.
İlber Ortaylı'nın konferansına katılırken ise sahne ile uzaktan uzağa.

Geri