Bir türkü tutturmuşum duyuyorsun değil mi?

Konu sahibi son olarak 40 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Brak cek git ceeek git beybenin basindan. Bence bu sarkiyi biliyorsundur, bilmiyorsan da biliyormus gibi yap....

Brak cek git ceeek git beybenin basindan. Bence bu sarkiyi biliyorsundur, bilmiyorsan da biliyormus gibi yap....

YouTube yorumları gibiyim şu an “beğenin de bildirim geldikçe dinleyeyim.” lskzkz bayağı bayağı olmuş dinlemeyeliii<333

• Beğen
Tepkiler: W

bizim icin kusler diyorlarmis , onlara şey der misin ?

"ehehe"

madem yasardan gidiyoruz , benim en sevdiğim yaşar şarkısı budur. rivayete göre Atilla ilhan bir kadına aşıktır ve kadın çocuk sahibi olmak istiyordur ancak Atilla ilhan çocuk sahibi olmak için hazır hissetmiyordur kendini , hem dönem sartlari hemde maddi olanaksizliklar onu bu duruma iter ve ayrılırlar.

Atilla İlhan bu şiiri yazar.
Bu şarkı ve şiirde kendimi bulurum bu yüzden.

Yine cok romantiksiniz...

Kahpe felek sana nettim neyledimmm.. calıştım cırpındım da bir murada ermedim.. ermedim.. errmedim.

@Raskolnikov @Hilal sizlerle müthiş keşfimi paylaşıyorum aşkolar.... öyle ki; bu beyefendinin şarkıları spotifyda yok.... öyle old yani ksjssjsks

bir sey diyim mi..ben begendim. duygusal top kivamindayim sanirim huzunlendim. gerci eskileri animsatan her sey beni duygulandirabilir. olmayan klibin sonlarina dogru cikan kaset resmi... ulem be.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri