BİR TAKI MAĞAZANIZ OLSA ADI NE OLURDU?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
croissant takı

evet kuasan demek ama kuasan çörek ismi değil, orj’i ayın yarım hali, siz türkler nasıl değr.. ımm hilal demek dncnccmchdbdkfjf

konunu siri’nin soğuk espriler konusuna döndürecek önerilerimizi hocalarına çıktı alıp ver, projeni sunmamanı daha kıymetli bulabilirler…
“shanga” koyabilirsin. afrika dilinde incik boncuk gibi bir şeymiş, hem güzel duruyor hem de aferin bi şeyler araştırmış algısı yaratıyor. “jameela” var bi de, o da güzel anlamına geliyormuş. jamila şeklinde de kullanılıyormuş. jamila jewelry yap gitsin, logoya bas JJ etiketi mis. üniversiteye bira içmeye giden meloya bak, ödev derdine düşmüş sjsjj. OLGUNLAŞTIM.

konunu siri’nin soğuk espriler konusuna döndürecek önerilerimizi hocalarına çıktı alıp ver, projeni sunmamanı daha kıymetli bulabilirler…
“shanga” koyabilirsin. afrika dilinde incik boncuk gibi bir şeymiş, hem güzel duruyor hem de aferin bi şeyler araştırmış algısı yaratıyor. “jameela” var bi de, o da güzel anlamına geliyormuş. jamila şeklinde de kullanılıyormuş. jamila jewelry yap gitsin, logoya bas JJ etiketi mis. üniversiteye bira içmeye giden meloya bak, ödev derdine düşmüş sjsjj. OLGUNLAŞTIM.

İncikcıncık ….

cin çık cin çıkkk
Şey pardon bu eftelta nin konusu için olaxakti mbmvlckcnc

bir şey dicem jameela jewelry harikaaa
jamila jewelry daha da harikaa okuyunca gözlerim parladı resmen A:SD:SA ay bu olsunn havalı ve sınıfsal marka vibe ı veriyor <3

“Ay bunu nereden aldın”
''ay ''önemli nokta a::ASD:AS

bir şey dicem jameela jewelry harikaaa
jamila jewelry daha da harikaa okuyunca gözlerim parladı resmen A:SD:SA ay bu olsunn havalı ve sınıfsal marka vibe ı veriyor <3

''ay ''önemli nokta a::ASD:AS
valla bana da bi hoş geldi sjsjk, imannoor gibi kızılcık şerbo markası değil de sadece zenginlerin aldığı fakirlerin link isteyip baktığı bi marka gibi… canımız çekti gerçeğini de mi açsak acaba?

Geri