-
-
-
-
-
Takı projesi yapıyorum her şey bitti sadece marka adı kaldı belki bulmamda referans olabilirsiniz <33
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
takısal.com mu koyacaksın nedir… yok irctakıları.comyabancı isimler de havalı olabilir mi acabaa
hahahhaha yok öyle bişi değil gerçek takız mağazası açmıyorum tasarlamasını yaptım okul için proje etnik afrika takıları satan bir mağaza yaptım sadece marka ismi kaldı küçük detay asdasd onu bulamadımtakısal.com mu koyacaksın nedir… yok irctakıları.com![]()
üç beş tane doğal taş isminden nickin gibi bir birleşim yapıp aç dükkanını hadi bekliyoruz… hep birlikte beyin fırtınasındayızhahahhaha yok öyle bişi değil gerçek takız mağazası açmıyorum tasarlamasını yaptım okul için proje etnik afrika takıları satan bir mağaza yaptım sadece marka ismi kaldı küçük detay asdasd onu bulamadım
bu arada yaratıcı xd metal takı satan bir yer yapsaydım net takı’nroll koyabilirdim xd
ama kalsın belki yediririm bir şekilde hocalara :d
Hani Afrika konseptli ya dükkan.Çadı konusunda ısrarcıyım.
Daha kötülerine yüreğim elvermedi…Bana laf söylicene ayşe ye bak, ne kadar yaratıcılığı üstünde………… sndbdksşwıekrlorjdjfkfjahahah