BİR TAKI MAĞAZANIZ OLSA ADI NE OLURDU?

🕒 Konu sahibi 16 saat önce aktifti
Takı projesi yapıyorum her şey bitti sadece marka adı kaldı belki bulmamda referans olabilirsiniz <33

Aaa yıllaar önce bir arkadaşım açmıştı wp grubu kurup bu soruyu sormuştu mağazanın adı takıkolik olmuştu. Benim önerim ise... neyse... jkşflişfl

yabancı isimler de havalı olabilir mi acabaa

Aahahahah zehir gibi bu kız

takısal.com mu koyacaksın nedir… yok irctakıları.com :emoji_sweat:
hahahhaha yok öyle bişi değil gerçek takız mağazası açmıyorum tasarlamasını yaptım okul için proje etnik afrika takıları satan bir mağaza yaptım sadece marka ismi kaldı küçük detay asdasd onu bulamadım

bu arada yaratıcı xd metal takı satan bir yer yapsaydım net takı’nroll koyabilirdim xd
ama kalsın belki yediririm bir şekilde hocalara :d

hahahhaha yok öyle bişi değil gerçek takız mağazası açmıyorum tasarlamasını yaptım okul için proje etnik afrika takıları satan bir mağaza yaptım sadece marka ismi kaldı küçük detay asdasd onu bulamadım

bu arada yaratıcı xd metal takı satan bir yer yapsaydım net takı’nroll koyabilirdim xd
ama kalsın belki yediririm bir şekilde hocalara :d
üç beş tane doğal taş isminden nickin gibi bir birleşim yapıp aç dükkanını hadi bekliyoruz… hep birlikte beyin fırtınasındayız :emoji_point_right::emoji_point_left:

Çadı konusunda ısrarcıyım.
Hani Afrika konseptli ya dükkan.

ÇAD-I

Çad afrika ülkesi, Cadı gibi anlaşalıyor feminen bir yan taşıyor, hem de fonetik olarak “Takı” ile çok yakın.

Yoksa

Takı Çapkını’nını da önerebilirdim. Üstat Suavi den destek alıp şarkısını bile coverlardık

Yaban inciri, TAKI ÇAPKINI
Örtbas etme aşkını
Çobanaldatan, çit sarmaşığım
Sar bana kollarını

Geri