Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yoruyor imsanı. Günlük hayatınızda ne kadar uzak duesanız da bulaşıyorsunuz bir şekilde. Katılmasanız da kulak misafiri oluyorsunuz. Daha küçükken çok daha serttim bu konuda. Uyarır ya da dinlemezdim. Şimdi sanırım biraz daha yıprandım. Uzaklaşıyorum sadece.
karşı taraf için şiddet olabilir....... ancak yapan kişi tarafından oldukça rahatlatıcı bir aktivite...... yeni bir dedikodu öğrenmek serotonin hormonu olmak üzere özellikle adrenalin salgılanmasına neden oluyor ki kalp sağlığı açısından oldukça önemli....... dedikoducu kişilerine neden "bu bizi de gömer" dendiğini böylelikle öğrenmiş oldunuz.......
Okudugum genetik determinist bir makalede dedikodunun,
iyi ve kacinilmaz bir sosyal aktivite olduğu yaziyordu
"modern insanin" ötekilerinin hayatlarıyla mesgul olmasi tarih öncesi beynimizin bir yan urunuymus.
Bunu da, avci-toplayici tuketim biciminin is birligi icerisinde ilerlemesi icin olduguyla temellendiriyordu.
Yine de "modern insan"a degen hicbir sey temiz kalmiyor.. rekabet arzusuyla kirleniyor, ihtiyactan cikip her sey.