Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bir şeye üzüldüğünüz zaman kendinizi toparlamak adına bunlardan hangisine başvurursun
İnsanların tesellisi genelde beni doyurmuyor, bazen anamla muhabbet ederek rahatlıyorum ancak çoğu kez dua ediyorum. Dua etmek dışında Marifetname'deki cennet tasvirini okumak bana çok iyi geliyor.
+Ver bana şuradan iki kadeh de içeyim neşemi bulayım.
-Yahu bu saatte rakı içilir mi be?
-Rakının saati mi olur be Yaşar abi? Yeter ki soğuk olsun, buzlu olsun anadın mı? Biraz da mezesi olsun..
-Beyaz peynir ha?
-Hayatmız peynir be Yaşar.. Sen boşver işkembe bölümünü de ruhumuzun mezesinden at bakiyım bi plak pikaba. Yes mi?
Bir şeye mutlu olduğumda gülüp eğleniyorsam, üzüntü veren şeylere de ağlarım.
İçerisinde bulunduğum durum hangi duygunun getirisini veriyorsa yaşarım. Hissetmeye odaklı, duygulardan kaçmayan biriyim.
eskiden bu durumla ilgili ortadan kaybolma ve sonrasında iyileşince geri gelme huyum vardı.
üzülünce ortalarda görünmem, kimseyle konuşmam, kimseye bir şey anlatmam vs vs bir çok durum yani artık bu durumu aştım.
beni üzeni ortadan kaldırıyorum.