Bir şeye üzüldüğünüz zaman kendinizi toparlamak adına bunlardan hangisine başvurursun

Konu sahibi son olarak 2971 gün önce görüldü

Bir şeye üzüldüğünüz zaman kendinizi toparlamak adına bunlardan hangisine başvurursun

• Uykunun kollarına kaçarım

Kullanılan: 14 46.7%
  • Gözyaşlarım bitene dek ağlarım

Kullanılan: 5 16.7%
  • Beni teselli edecek birilerini bulurum

Kullanılan: 4 13.3%
  • Olaya iyi yanlarından bakmaya çalışırım

Kullanılan: 7 23.3%

• Kullanılan toplam oy
    30
Olaya iyi yönlerinden bakmaya çalışırım, zira üzüldüğümde uyuyamıyorum.

Diğer seçeneği niye yok. Yerim ben bol bol yerim çatlayana kadar yerim sonra kusarım içimde ne var ne yoksa boşaltırım

Gözyaşlarım bitene dek ağlarım.

Beni teselli edecek insanlar arıyorum.. Bulamazsam kendimi yalnız hissederim.. Neyse ki çevremde öyle çok insan var . :)

Olağanüstü üzgün olduğumda uyurum.
Olağanüstünün altında ise uyuyamam, yürürüm.

Gözlerimden yaş gelmeyene kadar ağladıktan sonra uykunun kollarına teslim olurum.

Aniden ağlıyorum az evvel olduğu gibi.
Sonra işte şarkılara sığınıyorum.
İhtiyaca binaen geldi şarkı.
Şanışer/Alef High/Cem Savaş- Bazen.

İnsanların tesellisi genelde beni doyurmuyor, bazen anamla muhabbet ederek rahatlıyorum ancak çoğu kez dua ediyorum. Dua etmek dışında Marifetname'deki cennet tasvirini okumak bana çok iyi geliyor.

Artiz Kazım abimizden kesitler yaşarım.

sbtz9dh.gif

+Ver bana şuradan iki kadeh de içeyim neşemi bulayım.
-Yahu bu saatte rakı içilir mi be?
-Rakının saati mi olur be Yaşar abi? Yeter ki soğuk olsun, buzlu olsun anadın mı? Biraz da mezesi olsun..
-Beyaz peynir ha?
-Hayatmız peynir be Yaşar.. Sen boşver işkembe bölümünü de ruhumuzun mezesinden at bakiyım bi plak pikaba. Yes mi?

Başka türlü geçer mi hüzün?

Zaman zaman hepsini yaparım.

Bir şeye mutlu olduğumda gülüp eğleniyorsam, üzüntü veren şeylere de ağlarım.
İçerisinde bulunduğum durum hangi duygunun getirisini veriyorsa yaşarım. Hissetmeye odaklı, duygulardan kaçmayan biriyim.

Teli hopörlere bağlayıp Emircan ve semicenk dinletiyorum mahalleye

Olaya iyi yanlarından bakmaya çalışırım...​

Kulaklığımı takar miss gibi dinlerim oluruna bırakırım

eskiden bu durumla ilgili ortadan kaybolma ve sonrasında iyileşince geri gelme huyum vardı.
üzülünce ortalarda görünmem, kimseyle konuşmam, kimseye bir şey anlatmam vs vs bir çok durum yani artık bu durumu aştım.
beni üzeni ortadan kaldırıyorum.

Geri