Tuhaf Bıyer Burası anlamsız ınsanlarla dolu nedense
ben buraya kafamı dağitmak ıcın gelıyorum ama sanırım baziları egolarını tahmın etmek ıcın geliyor .lf sokan sokana nedense
belkıde reel hayatında yapamadıklarını burada yapmakdan zevk alıyorlar. sorsan hepsı ya prens yada prenses yada hepsının gecmısı toz pembedir.
gerci onlarda haklı ama benımde yapım bu pek kımse ıle samımı değilim samımı olduklarımdan zaten gecmıse dayalı sohbetım var.
ama yenı ınsanlarda tanıyorum . tanıdıklarım arasında sevgiliyle sureklı kavga( onların muhabbetını zevkle ızliorum birde birbırlerıne atar yapinca

) eden ilişkı durumlarını değiştırende var. forumdakı konulara acaip bilinçlı yorum yapanlarda var.
ancak öyle insanlar varkı bazen cıleden cıkıyorum `
Foruma konu eklersın ..
kesın bır amacı var derler
müzık eklersın veya paylasırsın
Duygusal derler
resım eklersın veya kendı resmını paylasırsın
aaa tanıdık yuzun var `bu senmısın ` veya buna benzer seyler
hepsı anlamsz ve manasız kelımeler.
bunu hep zıkretmenden bıktım ben buraya zaman gecırmek ıcın gelıyorum ama onların amacı farklı ıse onlara birr önerım var
Melih gokcek yenı yenı parklar yapıyor . Annenızın elinden tutun orada oynayın.
bu ara sessızım pek havamda değilim sanırım Ayın 18`inden :p sonra kendıme gelırım . Bayramları oldum olası sevmedım sebebını bende bılmıyorum ama ben sevmıyorum dıye kımseylede bayraslasmayacağim manasına gelmez değil mi ?
hanı ben sigara ıcmıyorum ama kımse ıcmesın dediğimız gıbı
sonra forumlarına bakarım inanirmısınız oyunları pek sevmem hatta anketlerı felan ama 300 ve 500 mesaj kuralını acmak ıcın takılı kaldım :p
en sevdiğim sey ıse sozluk ve webmaster bölumudur. forum guzel ama cok dağinık bence mesela Şu olabilir
örneğin
x üye burada eskıden yonetıcıyken onun yaptiği paylasımlar ve konular yorumlar suan aktıf olan yonetıcı nın nıkıne aktarılabilir.hem forumdakı cırkın goruntuyu kaldırır hemde daha derli olabilir. ayrıca veya butun banları acabilirsiniz . ama sifrelerını değiştırınız bununla beraber maıl adreslerınıde değiştiriniz :p
cok sey biliyorum değilmi

evet hemde cok sey biliyorum
vBulletin konusunda azda olsa deneyımlıyım ve tecrubelıyım .)
Ayrıca dıkkatımı ceken bır baska konu
Webmaster Katagorısı orada kırık link oldukca fazla onların tasınıp çop kutusuna atılması lazım.
Son olarak :p
uye profılıne vıdeo eklentısı`de koyabilirsiniz gercı bu sıstem sadece profilimizi kasar
gelen bildirimlere koyalca ulasabilecegimiz bir buton ekleyebilirsınız örneğin Ajax destekli bir bildirim cubugu olablir değilmı
birde multi üyelik ıcın önerım olacak sıze :p Örneğin yenı uye olan kısının ip adreslerı
Adminlerın yanı buradakı değim ile Admın ve Board admınlerın ozelıne pm ıle gitsin. O tarama sonucu yenı uyenın Multı olup olmadiği anlasılırve yenı uye olan arkadasın uyeliği onaylanır :p . Hic yoksa kımse(yonetıcılerden ) bana sen şu uyemısın demez .)
teknolojı baska birsey değilmi Gunlukcüğüm
bakınız :
http://www.forumsal.net/gunlugunuz/620039-eylul-9.html#post3401714