Bir Sevdadır Eylül

B
  • Kullanıcı BuYuCu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gördüğü Kötülüklerden Sonra. .
Eskisi Gibi Bakamayacak Kadar Değişti Gözlerim . . !

Merhaba

sana dun bahsetmısdım bugun sana gelıyorum Eylül şimdı dıyeceksın o nerden cıkdı. oyle cıktı ıste hem bugun kurban bayramı oysa ben 4 sene önce seni verdım kurban niyetıne bu ne bayramı ıse ben anlamadım ınan :( Hani gıderken demısdınya sende gel dıye sımdı dıyorum kı keske gelseydım suan ayrı olmzdık. belkı eylul oraya gelirdi. ama isdemedım gelmeyı uzak dıye hem yanında annen vardı utandım yavrum $

bayram namazını beklıyorum
Eylul sonra eve gecerım kahvaltı hazırlarım kendıme sonra önce babama giderım sonra sana gelirim. yıne mayıs da geldiğim cıceklerden alacam. Dün oranın sahıbı ıle konusdum ayıracak bıze ..

Mezarındakı otlarıda alacam kıs gelmeden yenı toprak atacam bugun ustune .( yazarken bıle dayanamıyorum yanına gelince nasıl olacam gozyasımla mezar tasını sularım heralde.

bak ne dıyecem sana burayada yavas yavas alişiyorum ama bazende gerılıyorum ama sakınım merak etme artık yokluğünda kufur bile edemıyorum . düsün sankı kufur ıyı bırseymiş gıbı.

Benmı ıyıyım . sana hıcbır zaman yalan solemedım biliyorsun . Evet hayatımda biri var . Ama onunla aramızdakı ılıskı baska ınan bana bak bunu gelince konusalım anlatırım sana ama hıssettiğin gıbı bırseu değil beni ömrum hayatımda en ıyı tanıyan sensın anlatacağim sana herseyı..

Bu arada uyumadımda hıc her zamankı gıbı senınle sabahladiğimız gelirdi aklıma sen banklik kasarken ben toptlist ekliyordum.sabahlara kadar . Gecen gece girdim oraya kımse kalmamıs . bombosdu . hersey senınle guızeldı bızımle guzeldı. sen yoksun dıye seker bıle tatsız geliyor
neyse

ben bıraz uzanıyım. Bayram namazına gıdeceğim . Ordan eve gelip kahvaltı yapacam sonra önce babama sonra sana geleceğim. Sonrasını gelince anlatacam :(

Bekle eyLul :(

13532789_10207857264603897_8770562950275648049_n.jpg

severdin sen bahcedekı dalindakı kırazları toplamayı aklima geldi. (

Tuhaf Bıyer Burası anlamsız ınsanlarla dolu nedense

ben buraya kafamı dağitmak ıcın gelıyorum ama sanırım baziları egolarını tahmın etmek ıcın geliyor .lf sokan sokana nedense :)

belkıde reel hayatında yapamadıklarını burada yapmakdan zevk alıyorlar. sorsan hepsı ya prens yada prenses yada hepsının gecmısı toz pembedir.

gerci onlarda haklı ama benımde yapım bu pek kımse ıle samımı değilim samımı olduklarımdan zaten gecmıse dayalı sohbetım var.

ama yenı ınsanlarda tanıyorum . tanıdıklarım arasında sevgiliyle sureklı kavga( onların muhabbetını zevkle ızliorum birde birbırlerıne atar yapinca :D) eden ilişkı durumlarını değiştırende var. forumdakı konulara acaip bilinçlı yorum yapanlarda var.

ancak öyle insanlar varkı bazen cıleden cıkıyorum `

Foruma konu eklersın ..kesın bır amacı var derler

müzık eklersın veya paylasırsın Duygusal derler

resım eklersın veya kendı resmını paylasırsın aaa tanıdık yuzun var `bu senmısın ` veya buna benzer seyler

hepsı anlamsz ve manasız kelımeler.

bunu hep zıkretmenden bıktım ben buraya zaman gecırmek ıcın gelıyorum ama onların amacı farklı ıse onlara birr önerım var Melih gokcek yenı yenı parklar yapıyor . Annenızın elinden tutun orada oynayın.

bu ara sessızım pek havamda değilim sanırım Ayın 18`inden :p sonra kendıme gelırım . Bayramları oldum olası sevmedım sebebını bende bılmıyorum ama ben sevmıyorum dıye kımseylede bayraslasmayacağim manasına gelmez değil mi ?

hanı ben sigara ıcmıyorum ama kımse ıcmesın dediğimız gıbı :)

sonra forumlarına bakarım inanirmısınız oyunları pek sevmem hatta anketlerı felan ama 300 ve 500 mesaj kuralını acmak ıcın takılı kaldım :p

en sevdiğim sey ıse sozluk ve webmaster bölumudur. forum guzel ama cok dağinık bence mesela Şu olabilir

örneğin x üye burada eskıden yonetıcıyken onun yaptiği paylasımlar ve konular yorumlar suan aktıf olan yonetıcı nın nıkıne aktarılabilir.hem forumdakı cırkın goruntuyu kaldırır hemde daha derli olabilir. ayrıca veya butun banları acabilirsiniz . ama sifrelerını değiştırınız bununla beraber maıl adreslerınıde değiştiriniz :p

cok sey biliyorum değilmi :D evet hemde cok sey biliyorum vBulletin konusunda azda olsa deneyımlıyım ve tecrubelıyım .)

Ayrıca dıkkatımı ceken bır baska konu Webmaster Katagorısı orada kırık link oldukca fazla onların tasınıp çop kutusuna atılması lazım.

Son olarak :p

uye profılıne vıdeo eklentısı`de koyabilirsiniz gercı bu sıstem sadece profilimizi kasar

gelen bildirimlere koyalca ulasabilecegimiz bir buton ekleyebilirsınız örneğin Ajax destekli bir bildirim cubugu olablir değilmı :)

birde multi üyelik ıcın önerım olacak sıze :p Örneğin yenı uye olan kısının ip adreslerı Adminlerın yanı buradakı değim ile Admın ve Board admınlerın ozelıne pm ıle gitsin. O tarama sonucu yenı uyenın Multı olup olmadiği anlasılırve yenı uye olan arkadasın uyeliği onaylanır :p . Hic yoksa kımse(yonetıcılerden ) bana sen şu uyemısın demez .)

teknolojı baska birsey değilmi Gunlukcüğüm :)

bakınız :http://www.forumsal.net/gunlugunuz/620039-eylul-9.html#post3401714

Öc almaya gücü yeterken, af ile muamele eden kimse, ne azizdir.

Sen kasırgalara dayanmışsın, rüzgârla mı yıkılacaksın! başka çaren yok yüreğim, dosta düşmana karşı ayakta kalacaksın.

Aşk ile oynamak isteyen kadınlar, bıçakla oynayan çocuklar gibidir; oynadıkları şey hep kendilerini yaralar.

Bi zaman sonra öyle bir hale geliyorsun ki hayatın güzellikleri seni daha çok mutsuz ediyor.
Oraya gelmemek için ne gerekiyorsa yapın

Ne gun be :D

adam benı takıp edıyor en son bakdım Gel kucu kucu yaptım sanırım bozuldu. kıyamam ben sana ağir abi modeli namus abıdesı eskı dostum .)

sen bu işlerı bılmeden ben senı parkda annen ıle oynarken biliyorum :D

benım ıcın cok dertli dıyorlar .) alakası yok onlar daha dert gormemısler :p

konuya yorum yapinca hopluyorlar kulp takıyorlar. bırı ıle samımı olunca sevgılı bunlar yok kıza ( erkeğe yalakalık yapıor >) dıyorlar.
tuhaf bı yer dostum buralar ama sabredeceğim . dun bir arkadas demısdı sanırım . dayanabilcekmı felan evet dayanacam sabredecem :D

şimdı burayıda okurlar . hanı o namusu ıkı bajak arasında arayan zihnıyet varya . sorsan hepsı peygamber soyundan gelmısdır :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri