bir öcü geldi sanki :(

Konu sahibi son olarak 3943 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korkutmaları önemli değil ya..
Musallat olmasınlar da..iiyi.

Allah'a sığınırız kötülerinin şerrinden.
Gerçekten büyük bir problemdir bulaşmaları.ondan dolayı hrr gün sabah akşam "felak-nas" okumak grrek.
ayetel kursi etkiliymis ben onu okuyorum Yani.

usta bizim din hocası demiştiki insanlarla uğraşmazlar demişti

Ciddimi?
Bir hoca nasıl bunu söyleyebilir ya.

İnsanlar birbirlerinin yuvalarını nasıl yıkıyor?
Bir kadın ,kocası ile (kocasının) ailesinin arasını nasıl açıyor? Vs..

Bütün bunlar Cin'lerin yardımıyla olan şeyler.
Ve daha neler neler.(uzun mevzu..)

Trex ben hep evde sıkılınca bir ruh falan gelsede takılsak sıkılmayayım diyorum tabi yüzü korkunç olmasn guzel bseye benzesin :D

usta bilmiyorum artık onu söyleynce ben bi rahatlamıştım doğrusu

usta oda gelsin ama güzel bişeye benzesin .D çok film izliyorum ondan .d

Neden o olmasinki sonucta onu dusunup korkmussun oyle degilmi .Yoksa aklinda hic yokkene durduk yeremi ?

Durduk yere diyebiliriz. Sadece bahsedildiklere yere gelirler sözünü daha önce duyduğumdan o an aklımdan geçmişti. Başka birşey düşünmedim. Bilinçaltı buna ihtimal verip öyle birşey uydurmuş olabilir. Çünkü bildiğim kadarıyla bilinçaltı doğru yanlış diye ayırmadan herşeyi kaydeder, ancak bilinçli zihin bunları ayırır. Tam dalma anında bilinçli zihin etkisini yitirdiğinden böyle olmuş olabilir. Ben buna daha çok ihtimal veriyorum.

Bu tür olaylar yani cinlerden bahsedilince insanları rahatsız etmeleri filan merkezi yerlerde pek olmaz ancak köy mezra ya da daha ıssız mekanlarda onlardan sıkça bahsettiğinizde etrafta özellikle yaramaz ervahlardan veya avamirlerden birileri varsa sizinle eğlenmek için böyle şeyler yapabilirler ..

Durduk yere diyebiliriz. Sadece bahsedildiklere yere gelirler sözünü daha önce duyduğumdan o an aklımdan geçmişti. Başka birşey düşünmedim. Bilinçaltı buna ihtimal verip öyle birşey uydurmuş olabilir. Çünkü bildiğim kadarıyla bilinçaltı doğru yanlış diye ayırmadan herşeyi kaydeder, ancak bilinçli zihin bunları ayırır. Tam dalma anında bilinçli zihin etkisini yitirdiğinden böyle olmuş olabilir. Ben buna daha çok ihtimal veriyorum.
herseyi onlara baglamak dogru olmaz tabi.Dogrudur.
Tabi bazen beyin oyunlaridir.Mesela duvardan resimler gorurum yani herkes baktiginda baska sekilde gorur buda beynin bir oyunu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri