bir öcü geldi sanki :(

Konu sahibi son olarak 3942 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
size başımdan geçen gıcık bir anımı anlatmak istiyorum
bu yaz didimde kuzenlerle tatildeydik her gece dışarıda oturup sohbet ederdik cinlerle ilgili falan konu açıldı kuzenlerim başladılar 1 hafta boyunca her gece bunları anlatmaya sabaha kadar ben hep bunları dinledim bir gece dışardan erken eve döndük herkes uyku moduna gecti bende uyudum rüyamda o şeyleri gördüm birden uyandım dışarda gök gürlüyor şimşekler çakıyor fırtınalar kopuyordu iki kuzenimi uyandırdım dışarda noluyor diye sormak için hava bozdu dediler. Sonra ben o gördüğüm kabustan kendime geleyim diye elimi yüzmü yıkamaya gittim ışığı actım kapıyı kapattım sonra birden ışığım kapandı içimden yoksa benimi yokluyorlar dedim hemen kapıyı actım baktım televızyon acık kuzenimin ismiyle bagırdım bagırmamla televizyon kapanması bir oldu kuzenlemr aha elektrkler gitti dedi ben tırsmıştım hemen banyodan cıkıp onlarn yanına gittim baktım tum yerin elektiriği yok kuzenim kesin havadan dolayı gitti elektrik diyince rahatladım biraz. cinlerin beni yoklamasada sağolsunlar yoklamış kadar oldular :D

sabahta bunu kuzenlerime anlattım tesadüfe bak deyip şaşırdılar :)

Trex o korkuyla bildiğim duaları unuttum :D besmele cekebildim sadcee

Arsun yok iyi hatrlıyorum bn bnyodayken kuzenim açmış adı mutlluukmu ne varmış öyle dediydi :D

CutePrensly oda yeter bir başlangıçtır :) ben anlatmayayım böyle hikayeleri daha çok korkarsın hem benimkiler gerçek yaşanmış olay yani :)

Trex benm kuzenler okadar cok anlattıki artık ne kadar gercekler bilemiyorum gercek olsa bile kanıt lazım bana :D

CutePrensly evet babam 7 yaşlarındayken yani ortalama 55 sene önce felan ama şu varki 2015 yılında bile olsak hala vardır bunlar :) neyse fazla konuşup korkutmayayım seni sonra arkamda bir sürü laf sayma :)

Ah bende senin gibi paranoyak oldum.
Bu mevzuda en komik olay sunu diyebilirim.
Bir arkadas diyorki anlatiyor bize tabi mevzusunu yapmistik yurt hayati gece korktum kalktim diyor herkes uyumus simdi rezilde olmak istemiyor.Diyor yorganin altina girdim beni gormesinler uyusun desinler hahahh
Oysa ben oyle dusunmedin hic sadece duaya sigindim bu bizim icimizdeki suphe canim kendi kendimizi korkutuyoruz sonucta gorunmeyen varliklar dua et geciyor.
Sana bir olayimi daha anlatayim cok korkacan.
Ilk yilimdi unuiversitede tabi yeni oda arkadaslarla tanistik gunler gecti hep uc harfli mevzusu oluyor.Neyse garip olaylar yasadik gecti tam 1 yil .Meger ust ranzamdaki kizin annesine büyü yapilmis büyü ust ranzamdaki arkadasa tutmus ona musallat olmuslar inanabiliyormusun 1 yil sonra bunu ogrendim.Ve tum parcalari oyle birlestirdim nasilmi bir gece uyuduk kalktigimda her yer karanlik nereye gitsem duvar elimi yuvariya veriyor duvar bendede panik atak var tabi bagirdim cirpiniyorum.Canliyim yani ruyada degil inanabiliyonmu ve baktim bir el ödum patladi bir arkadas ne oluyor die lambayi acmis baktim kizin ustundeyim oda guluyor Allahim dedim nasil geldim ben bu ust ranzaya,bu kizda zaten bi haller vardi.Hersey ondanmis valla Allahim bizi korumus .Ya bizde musallat olsalardi

Bak şimdi burayıda basarlar ha :)

Bu bir gerçektir ki, zikredildikleri yere gelirler.

Ben de köydeyken başıma bu tarz bir olay gelmişti. Arkadasların balkonda muhabbet ediyorduk. Sadece cin gibi insan lafı geçmişti. Sonra eve gittim yattım, yüzüm duvara dönük. Tam uykuya dalacakken yastığım sallandı. Dışardan gelen sokak ışığı biraz odayı aydınlatıyordu. Arkama baktım birşey yok. Tekrar uyku moduna geçtim. Yine tam dalarken bu sefer daha şiddetli şekilde yastık sallandı. Bu sefer kalkıp ışığı yakıp iyice etrafa baktım, birşey yok.
Onların işimiydi yoksa tam dalma anında olduğum için beynin bir oyunu muydu bilemiyorum.

Trex yine rüyama girer :D bilseydm sabah acardm konuyu ya :D

Crotchety vay be cok ilginç benim arkadaşmda hep dıyorki ben 7 yasndayken yatagın ustune cıkmıştım bişey beni havaya kaldrıp yere indirdi deyip duruyor ama kimse inanmıyor ona herkes sacmalama diyor bende acaba doğrumu diye düşündüm ama kesin bişey yok tabi bu merak kaldı içimde öylece

trink tam bilsek hiç olmazsa iyi olurdu en azından o korku hafifler di biraz

usta ruh cagırma gibi mi

Ben de köydeyken başıma bu tarz bir olay gelmişti. Arkadasların balkonda muhabbet ediyorduk. Sadece cin gibi insan lafı geçmişti. Sonra eve gittim yattım, yüzüm duvara dönük. Tam uykuya dalacakken yastığım sallandı. Dışardan gelen sokak ışığı biraz odayı aydınlatıyordu. Arkama baktım birşey yok. Tekrar uyku moduna geçtim. Yine tam dalarken bu sefer daha şiddetli şekilde yastık sallandı. Bu sefer kalkıp ışığı yakıp iyice etrafa baktım, birşey yok.
Onların işimiydi yoksa tam dalma anında olduğum için beynin bir oyunu muydu bilemiyorum.
Neden o olmasinki sonucta onu dusunup korkmussun oyle degilmi .Yoksa aklinda hic yokkene durduk yeremi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri