Oyun Bir Nick - Bir Söz

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 267 gün önce görüldü
FeNeR1907, çok teşekkür ederim. Sizin de iyi olduğunuzu umuyorum.Saygılar:papatya:
(300 mesaj sınırı, kusura bakmayın)

Blue kıvırcık'ın selamı var sana : ) çok uzun soluklu uğramamazlık yapıyorsun ara ara uğra selamlar..

Raskolnikov nasılsınız iyi misiniz inşallah
Bugün yemekhanede balık vardı, ben yemedim çünkü geçenlerde balıktan gıda zehirlenmesi yaşamıştım, bir süredir balık yiyemiyorum. Halbuki ben balık çok severdim. Bence balık güzel bir şey. Mesela ben en çok levrek severim. Ama dediğim gibi şu an balıkla aram yok. Hala okuyorsunuz sanırım Raskolnikov, beni şaşırttınız. Buradan annemgillere selam gönderiyorum, tşk

(Bi ara ilahiyatçı saçmalamasına da yorum yapicim)

Pearly. Naber?

Meşazını aldım Larien iyiyim sen nasılsın? Sağlığın sıhhatin yerinde mi? Daha çok etiketleneceğinizi söylerken haklı olduğum konusunda artık hemfikir miyiz? Tekrar söylüyorum; siz bittiniz.:D Ben keçi gibi inatçı, fil gibi de hafızalıyımdır. 2023 senesinde dahi etiketleyeceğim sizi.

Meşazını aldım Raskolnikov, iyim teşekkür ederim geçenlerde Tarkan'ın baba oluyorum temalı videosunu izledim, o günden beri sinüslerim bozuk, çünkü video biraz korkutucu.
temem 2023'ü bekliyoruz inşallah.
Görüşürük, şimdi sessizce dağılalım

Raskolnikovni
Lari
Neler oluyo burda
Mesac ney
Benim neden haberim yök

Aha Lena gelmiş, herkes sussun sonra konuşuruz detayları.

Geri