Oyun Bir Nick - Bir Söz

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 265 gün önce görüldü
"Ama muhterem üstat, hayatı geçirmek yetmiyor, onu kazanmak da lazım."

@A.

Kederi ilk bulan da,acıyı ilk çeken de öldü..
Bize de birşey olmayacak merak etme..

Eternal

VERA eksik olmayasin.. Rabbim ruhumuzun tadiyla birlikte damagimizin tadinida eksik etmesin insallah saygilar..

Eyvaalah Myself , huzuru da huzursuzluğu da yaratan bizleriz aslında .

Eyvaalah Myself , huzuru da huzursuzluğu da yaratan bizleriz aslında .

imtihan dunyasinda oldugumuzdan olsa gerek diye dusunuyorum.. her insan her an huzurlu olsa dunyanin duzeni nasil olurdu tek kelamla yorumlanacak deginilecek bir unsur degil derin bir husus bu.. lakin huzurlugu yaratan insan karakterleri belli bir kalip halinde her insan icin gecerli degil huzursuzlugu da yaratan insanlar topluluguna.. Allahim bizlerden huzuru olabildigince eksik etmesin huzursuzluk verici seyler yipranmaktan baska degil teheet gecsin mumkunse :hi: gecenin huzuru bir baska oluyor kahve veya cay esliginde sigara ile birlikte.. sahii aklima gelmisken bir kahve yapayim.. sigara tabletini gorunce canim sigara cekti . ) ikram edersin artik..

imtihan dunyasinda oldugumuzdan olsa gerek diye dusunuyorum.. her insan her an huzurlu olsa dunyanin duzeni nasil olurdu tek kelamla yorumlanacak deginilecek bir unsur degil derin bir husus bu.. lakin huzurlugu yaratan insan karakterleri belli bir kalip halinde her insan icin gecerli degil huzursuzlugu da yaratan insanlar topluluguna.. Allahim bizlerden huzuru olabildigince eksik etmesin huzursuzluk verici seyler yipranmaktan baska degil teheet gecsin mumkunse :hi: gecenin huzuru bir baska oluyor kahve veya cay esliginde sigara ile birlikte.. sahii aklima gelmisken bir kahve yapayim.. sigara tabletini gorunce canim sigara cekti . ) ikram edersin artik..

Her an huzur namümkün elbette ama benim demek istediğim huzursuz insanları kendimize yük etmemek içindi. Olmadı yolver gitsin , canını yormaya değmez .

Sigara ve çay senindir artık ikram ettim ve benden çıktı :hi:

Noah hayırlı tezkereler İzmir'in sıcaklarına dikkat et. Sağ sağlim hayırlısıyla yap askerliğini.

Tibet burada değilken bana göndermiş olduğun çiçek ve şarkı için teşekkür ederim.
Sevdiğim şeylerdi ee eküri olmak bunu gerektirirdi sanki.

Şu kirli dünya ve kirlenmekte olan insanlar arasında en az o papatyalar kadar ince ve beyaz yaprakları kadar naif ve temiz düşüncen için teşekkür eder ve seninkiler kadar olmasa da şuraya güzel birşey bırakıp giderim

https://youtu.be/DcaaDWnN4xs

Ateşböceği sana pm gönderemedim çünkü özel mesajını kapatmışsın, umarım iyisindir ve herşey yolundadır.
Bunu yazmak istemiştim sadece..

"Beni öldürmeyen şey lahmacunlaştırır."

-Havayıdişleyenadam

Geri