heLen
Gümüş Üye
-
-
-
-
Bir Nick - Bir Söz
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Eyvaalah Myself , huzuru da huzursuzluğu da yaratan bizleriz aslında .
imtihan dunyasinda oldugumuzdan olsa gerek diye dusunuyorum.. her insan her an huzurlu olsa dunyanin duzeni nasil olurdu tek kelamla yorumlanacak deginilecek bir unsur degil derin bir husus bu.. lakin huzurlugu yaratan insan karakterleri belli bir kalip halinde her insan icin gecerli degil huzursuzlugu da yaratan insanlar topluluguna.. Allahim bizlerden huzuru olabildigince eksik etmesin huzursuzluk verici seyler yipranmaktan baska degil teheet gecsin mumkunse :hi: gecenin huzuru bir baska oluyor kahve veya cay esliginde sigara ile birlikte.. sahii aklima gelmisken bir kahve yapayim.. sigara tabletini gorunce canim sigara cekti . ) ikram edersin artik..
Noah hayırlı tezkereler İzmir'in sıcaklarına dikkat et. Sağ sağlim hayırlısıyla yap askerliğini.
pek dönebilecek gibi görünmüyor naçizane .d
Sen pijamalı tosbaya gel anladın sen onu [emoji3][emoji16][emoji23]Ateşböceği sana pm gönderemedim çünkü özel mesajını kapatmışsın, umarım iyisindir ve herşey yolundadır.
Bunu yazmak istemiştim sadece..