Bir köpeğin yaptığını tüm köpeklere mal etmek

Konu sahibi son olarak 1026 gün önce görüldü
Köpekleri neden kısırlaştırıyoruz. Onlar üzerinde bu değişikliği yapma hakkını nereden buluyoruz. Nasıl bir kibir bu insanoglundaki.

Hem biz köpekler bizi ısırıyor diyoruz. Şaapıyor demiyor ki kısırlaştıralım diyorsunuz.
Diğer konu da gördüğüm yer de öldürürüm dendiğin de karşı çıkmadınız. Öldürülmesi doğru da kısırlaştırılması mı yanlış Allah aşkına. Konuşmak için konuşmayın gözünüzü seveyim

Köpeği neden kısırlaştırsınlar neden üremelerini istemiyorsunuz ne kadar canisiniz biraz tedbir alınmasından kimseye zarar gelmez. Napalm kapatılmasınlarda hergün sokakta birimi ölsün. Ayrıca sahipleri adeta bir asker yetiştirir gibi yetiştiriyor karşımda 3 ayrı cins köpek besleyen komşu var gayet iyi bakıyor çok efendi köpekler sus deyince susuyor sahibi bebk gibi bakıyor. Bazıları ise asker yetiştirir gibi köpek yetiştiriyor ee ben bu köpekler dışarda gezmesin barınak yada dogasına bırakılsın diyor isem neden suçlu oluyorum. Köpekler cinsel organı ile ısırmıyor agzı ile ısırıyor neden kısırlaştırılsınlar anlamadım Sjsjsj

Ulan bimde bir ay önce 11 lira olan yımırta 21 lira doksan kuruş. Bana gelip seneye enflasyon %5 olacak dedi az evvel televizyondan. Ha, herkes laf olsun diye konuşacak ben konuşmayacağım?

Kısırlaştırma insanlık dışıdır. Kabul edilemez. Kastrasyona hayır.
#nocastration

Etli butluyken çine gönderin de bari adamların karnı doysun………

Şimdi bu kız cani değil de ne he

Sisteme ara vermişti dönüş yaptı mı sisteme.
Sistem den kamil abiye ses

Hayvanlara doğal yaşam alanı sunamazsanız elbette kısırlaştırmak zorunda kalırsınız çünkü sokaklarda her gün ölüyorlar ve yavrularına bakacak koşullara sahip değiller.

Tüm doğal yaşam alanlarını işgal edip sonra da "Niye sokaktalar?" demenin de bir manası yok.

Barınaklarda sağlıklı hayvanları tutmazlar çünkü o kadar hayvana bakmanın maliyeti de çok fazla.

Eğer sokakta olacaksa kısırlaştırmasınlar hepsinin agzında agızlık olsun neden kısırlaştırılsınlar bazı hayvanların nesli tükeniyor siz de onlara çanak tutuyorsunuz. Bu konular devletin bazı kararlar alması ile ilgili geniş bir alan yapıp ülkede ki şehirlerdeki artan yemekler verilse gayet herşey güzel olabilir. Bir sistem lazım ama asla neslini tüketmek mantıklı gelmiyor bana

Eğer sokakta olacaksa kısırlaştırmasınlar hepsinin agzında agızlık olsun neden kısırlaştırılsınlar bazı hayvanların nesli tükeniyor siz de onlara çanak tutuyorsunuz. Bu konular devletin bazı kararlar alması ile ilgili geniş bir alan yapıp ülkede ki şehirlerdeki artan yemekler verilse gayet herşey güzel olabilir. Bir sistem lazım ama asla neslini tüketmek mantıklı gelmiyor bana
Nesli tükenen hiçbir ırk kısırlaştırılmaz zaten ve burada bahsi geçen hayvanlar kırma genelde.
Sokaktaki hayvana ağızlık mı takacaksın? Olur tabii... Hatta kendi takıp çıkartsa daha mantıklı olacaktır.

Sen çok biliyorsun Lefty umarım kafana kuş pisler

Diğer konu da gördüğüm yer de öldürürüm dendiğin de karşı çıkmadınız. Öldürülmesi doğru da kısırlaştırılması mı yanlış Allah aşkına. Konuşmak için konuşmayın gözünüzü seveyim
bu yazdığınız bana sanırım. evet böyle canavar hayvanın neslinin yol edilmesi taraftarıyım.

kısırlaştırılan hayvanların ömrü uzuyormus boyle bi haber görmüştüm dogrumu @climax
yoksa vicdanlari el vermeyip boyle bi haber mi uydurmuslar

Bizim proje insanı @kamil0920 sokak hayvanları sorununa bir çözüm önerisi sunacaktır
Bildiğimiz gibi koruma bölgesi ilan edilmiş Orman arazilerimiz mevcut. Bu bölgelerin içine hayvanlar için yuvalar yani Barınaklar yapılsa ve yiyecek ihtiyaçları belediyeler ve gönüllüler tarafından tedarik gelirse çok daha mantıklı olur Allah'ın sessiz kulları olan hayvanları mahallelerde herkesin hor görerek itip kakmasına son vermiş oluruz. Hani hayvan hakları diye orasını burasını yırtarcasına bağırıp feryat figan eden insanları o zaman görürüz ne kadar yardım ediyorlar o hayvanlara, düşünüyorlar?. Bence; Şimdilik yapılanlar sadece reklam kokan hareketler. Pek cahil bir lise mezunu olsam bile, Kendimi seviyorum. En azından okuyup düşünebiliyorum..

Şimdiye kadar ki en iyi öneri kamil beyin önerisi. Valla bak. Teşekkürler @kamil0920 estağfurullah kimse size cahil diyemez. Her zaman çok iyi niyetli olduğunuzu söylerim. Ama projeleriniz genelde masraflı oluyor.

Avrupada uygulama nasıl? Köpekler koyun sürüsü gibi çete gibi dolaşıyorlar mi? Yoksa devlet hayvan barinaklarina mi toplayıp tutuyor besliyor?

Bildiğimiz gibi koruma bölgesi ilan edilmiş Orman arazilerimiz mevcut. Bu bölgelerin içine hayvanlar için yuvalar yani Barınaklar yapılsa ve yiyecek ihtiyaçları belediyeler ve gönüllüler tarafından tedarik gelirse çok daha mantıklı olur Allah'ın sessiz kulları olan hayvanları mahallelerde herkesin hor görerek itip kakmasına son vermiş oluruz. Hani hayvan hakları diye orasını burasını yırtarcasına bağırıp feryat figan eden insanları o zaman görürüz ne kadar yardım ediyorlar o hayvanlara, düşünüyorlar?. Bence; Şimdilik yapılanlar sadece reklam kokan hareketler. Pek cahil bir lise mezunu olsam bile, Kendimi seviyorum. En azından okuyup düşünebiliyorum..

Hayvanseverler neyin reklamını yapacaklar? Ceplerinden tonla para çıkıyor ve bir de üstüne reklam peşinde koştukları mı iddia ediliyor? Pes artık...

Orman bakanlığı ne yazık ki arazi vermiyor ve sürekli topu belediyelere atıyor fakat belediyeler de kendi barınak arazileri dışında alan açamıyorlar yoksa bin defa yapılırdı, o kadar kolay değil maalesef. Çöp alanlarını açmaya çalıştılar fakat o da olmadı.

Daha gecen gun ilgili konuda anlatmistim bu durumu
IMG_20211229_191746.jpg

Hayvan sahiplenmiş kişiler vs hayatında tek bir hayvana dokunmamış kişiler turnusolu.
O kadar belli ki

Geri