Bir köpeğin yaptığını tüm köpeklere mal etmek

Konu sahibi son olarak 1025 gün önce görüldü
Beyaz Türkler suçlu ve İmam Hatipler kapatılsın.

Genelleme yapmak işin en kolayıdır maalesef.

Öncelikle kestane balının diyarı Zonguldak'tan selamlar :emoji_sunglasses:

Öncelikle bir köpek değil
Köpekler tarafından öldürülen insan sayısı covid ölümlerinden fazla.

78d70695-b681-4305-a46f-7575dcdfe7f8-jpeg.49711

Derin calmis bulundum knk

Sokakdaki okadar hayvanin basi bos ac saldirgan halleri OKmi yani.? Ya siz gotunuzden isirildiginizda anlarsiniz yada bilmiyorum artik.

Sokakda yani basinizda bi kadin cocuk siddet gorse bukadar sesiniz cikmiyor.

Eksik tümevarımsal yargıların haklılığı hep tartışılır.
Fakat genel olarak toplumda yargıların büyük kısmı da bu yolla yaygınlaşır.
Bunu da az tecrübesi ile ''kesinlikle böyledir'' diyenlerin çoğu yapar.

Ben köpek korkusu adına birkaç video izledim iyi bir köpek egitmeni detaylı bir şekilde anlattı. Köpeklerin de bir dünyası oldugunu ve refleksleri bilirsek bizlere hiç zarar vermeyeceklerini uygulamalı bir şekilde gösterdi egitmen. Gel gör ki pitbull gibi köpekler her zaman tehlike arz ediyor. Köpeğin nasıl yetiştirildiği önemli değil aslında her zaman ani tepkiler verebilir eğer baş edemiyor isen sahiplenmeyeceksin doğalarında ya da onlara özel barınaklarda olmalılar.

Komşumun iki Pitbull köpeği ile dün beraber yürüyüş yapıp bu konuyu konuştuk ve ağızlık ile dolaştırıldığı sürece kimseye zararları olmadığını o da ısrarla yineledi. Ortada bir suçlu varsa köpeğini ağızlık takmadan gezdiren kişilerdir ve şikayet edilirlerse şayet, onun da cezası var zaten.

Ağızlık şu açıdan önemli; insana saldırmasa bile başka bir köpek ile kavga edebilir.

Evet agızlık çok önemli burda bir köpekte görmüştüm. En azından sıfır zararla kurtulma imkanı var magdurun.

Her hayvanı kafeste görmeye ne kadar meraklısınız ya

Evet agızlık çok önemli burda bir köpekte görmüştüm. En azından sıfır zararla kurtulma imkanı var magdurun.
Yasada zorunlu zaten ve polis ya da zabıta görürse anında ceza kesiyor ancak vatandaş da ihbar edebilir.

• Beğen
Tepkiler: ne
Yasada zorunlu zaten ve polis ya da zabıta görürse anında ceza kesiyor ancak vatandaş da ihbar edebilir.
İnanır mısın burası müstakil evler oldugu için her evde bir cins köpek var ve hiç birinde agızlık yok. Yani kurallar delindi.

Onları bi yerlere tıkmak değil de kısırlaştırıp çoğalmalarının satışlarının önüne geçilmesine vurgu yapsanız keşke. O zaman iyi niyetle yaklaştığınızı anlarım ama yok. Direkt kötü niyetlisiniz. Bu kafalarınız bana daha tehlikeli geliyor kusura bakmayın.

Köpekleri neden kısırlaştırıyoruz. Onlar üzerinde bu değişikliği yapma hakkını nereden buluyoruz. Nasıl bir kibir bu insanoglundaki.

Hem biz köpekler bizi ısırıyor diyoruz. Şaapıyor demiyor ki kısırlaştıralım diyorsunuz.

Şuan ki şartlar için kısırlaştırma olması gereken bir yaklaşım. Köpekler de kediler de feromonlari ile ilişkilerini ilerletiyor climax bey . Östrus dönemlerinde ezilen,sakatlanan,ortadan ikiye bölünen hayvanlarin haddi hesabı yok (kazalar) saldirganliklari da artiyor küpeli asilar genelde ölümcül zoonozlar,antropozoonozpar için yapiliyor. Asilarin niteliği de tartışmalı yani hamile bı kadinin kendisine sirnasan bi köpekten toksoplazma kapmayacaginin garantisi yok. Feromon dalgalanmalarinin yoğun olduğu dönemler saldirganliklar artıyor, araba altında ezilen,yüksek yerlerden atlayan kedi köpek sayısı haddinden fazla artıyor. Kısırlaştırma kacinilmaz şehirleşme ve buyuk tablo acisindan koruyucu bi yaklasim aslinda. Dogal alanlarin ve iyilestirilmis barinak kosullarinin olduğu, hayvanlarin sokakta surunmedigi dönemler için ben de tasvip etmiyorum.

Ben genel de arjantin dogo'nun yaptigini kaniş'e maal ediyorum. Sonuçta 2 side ayni cins kanka raad ol yani.

Geri