S
She`
Ziyaretçi
Ziyaretçi
Arkadaşlar özellikle de bayanlar kendinize çeyiz alıyormusunuz
Alıyorsanız çeyizinizde neler mevcut. Çeyiz için neler alınmalıdır?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Galatasaray bardağı tabağı çanağı, Galatasaray nevresimi , Galatasaray patikleri , Galatasaray örgüleri . Galatasaray terlikleri ve bornozları .
Galatasaray bardağı tabağı çanağı, Galatasaray nevresimi , Galatasaray patikleri , Galatasaray örgüleri . Galatasaray terlikleri ve bornozları .
@She`nin ceyzi bu :kiki:
Gelinlik de sari kirmizi olsun mu.? :cici:
Artık eskisi gibi çeyiz yapmıyorlar. Eskiden ne kadar çok yapılırdı. Şimdi hepsi hazır. Evleneceğin adam GS'li olursa Galatasaray yatak takımı çok ormantik olur. :kiki: Hatta gecelik sabahlık olarak GS forması. :p Tabii bu şaka ama yatak takımı öyle olur.![]()
Bence üç büyükler beyaz eşyaya da el atsın bi. nsnnsnsnsjsjsjs :kiki:
Şu sekizköşe mutfak dantelleri var onlara ne deniyor bilmiyorum. Salon içinde oluyor hani. Annem onlara fena takmış durumda. :hihi: Annem hep der ki; Bu kitapları koyarız çeyiz sandığına benim çeyizimde bunlar dersin.
Dantellerden nefret ediyorum :S :dusun:
Gelinlik değil de Kızı evden çıkarırken Abisi Beline Kırmızı bir şey sarıyorya Tertemiz çıkardım diye Benim o Sarı Kırmızı Olacak Ablacım. Özel diktireceğim :p
Gelinlik de sari kirmizi olsun mu.? :cici:
Cok iyi fikir. Cok güzel olur. (:
Bende :/ Ama anneme anlatamıyorum :hihi:
Evet evet evettt :heyoo:
Emir'In gelin adayina duyurulur. Evin esyalarinin sari kirmizi olma ihtimali %99 , cocugunuzun galatasarayli olma ihtimali %1000 , yatak örtünüzün galatasarayli olma ihtimali %99 , duvarlarin sari kirmizi olma ihtimali %90 , evin bütcesinin galatasaray store de harcanmasi %95. Bilin öyle gelin. :cici:
Gelinlik değil de Kızı evden çıkarırken Abisi Beline Kırmızı bir şey sarıyorya Tertemiz çıkardım diye Benim o Sarı Kırmızı Olacak Ablacım. Özel diktireceğim :p
Emir'In gelin adayina duyurulur. Evin esyalarinin sari kirmizi olma ihtimali %99 , cocugunuzun galatasarayli olma ihtimali %1000 , yatak örtünüzün galatasarayli olma ihtimali %99 , duvarlarin sari kirmizi olma ihtimali %90 , evin bütcesinin galatasaray store de harcanmasi %95. Bilin öyle gelin. :cici:
:haha::haha::haha: KoptumDüşledimde harika bir ev olur muş :p
She'm ben en cok kavga ettigim insan olmasina ragmen bu huysuzla ugrasmadan edemiyorum. :cici: Ama sen de cok farkli degilsin, tahmin ediyorum ki senin evin de Galatasaray aksesuarlari ile dolu olur.Sampiyonluk zamanlarinda balkonunda bir bayrak asili olur. Bu konudan önce de böyle düsünüyordum ben.