Bir Kızın Çeyizinde Neler bulunmalıdır ?

S
  • Kullanıcı She`
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Arkadaşlar özellikle de bayanlar kendinize çeyiz alıyormusunuz :) Alıyorsanız çeyizinizde neler mevcut. Çeyiz için neler alınmalıdır?​

Galatasaray bardağı tabağı çanağı, Galatasaray nevresimi , Galatasaray patikleri , Galatasaray örgüleri . Galatasaray terlikleri ve bornozları .

Artık eskisi gibi çeyiz yapmıyorlar. Eskiden ne kadar çok yapılırdı. Şimdi hepsi hazır. Evleneceğin adam GS'li olursa Galatasaray yatak takımı çok ormantik olur. :kiki: Hatta gecelik sabahlık olarak GS forması. :p Tabii bu şaka ama yatak takımı öyle olur. :D
Bence üç büyükler beyaz eşyaya da el atsın bi. nsnnsnsnsjsjsjs :kiki:

Şu sekizköşe mutfak dantelleri var onlara ne deniyor bilmiyorum. Salon içinde oluyor hani. Annem onlara fena takmış durumda. :hihi: Annem hep der ki; Bu kitapları koyarız çeyiz sandığına benim çeyizimde bunlar dersin.

Galatasaray bardağı tabağı çanağı, Galatasaray nevresimi , Galatasaray patikleri , Galatasaray örgüleri . Galatasaray terlikleri ve bornozları .

İşte tam da bu :D

@She`nin ceyzi bu :kiki:

Evet balım benim çeyizi saymış :D

Gelinlik de sari kirmizi olsun mu.? :cici:

Gelinlik değil de Kızı evden çıkarırken Abisi Beline Kırmızı bir şey sarıyorya Tertemiz çıkardım diye Benim o Sarı Kırmızı Olacak Ablacım. Özel diktireceğim :p

Artık eskisi gibi çeyiz yapmıyorlar. Eskiden ne kadar çok yapılırdı. Şimdi hepsi hazır. Evleneceğin adam GS'li olursa Galatasaray yatak takımı çok ormantik olur. :kiki: Hatta gecelik sabahlık olarak GS forması. :p Tabii bu şaka ama yatak takımı öyle olur. :D
Bence üç büyükler beyaz eşyaya da el atsın bi. nsnnsnsnsjsjsjs :kiki:

EŞimin Galatasaraylı olmasına gerek yok farklı takımlıysada benim Çeyizimde bir adetçift kişilik orjinal nevresim takımı var Galatasaraylı :D Bir adette şuan kullandığım var :D

Şu sekizköşe mutfak dantelleri var onlara ne deniyor bilmiyorum. Salon içinde oluyor hani. Annem onlara fena takmış durumda. :hihi: Annem hep der ki; Bu kitapları koyarız çeyiz sandığına benim çeyizimde bunlar dersin.

Dantellerden nefret ediyorum :S :dusun:

Evet evet evettt :heyoo:

Emir'In gelin adayina duyurulur. Evin esyalarinin sari kirmizi olma ihtimali %99 , cocugunuzun galatasarayli olma ihtimali %1000 , yatak örtünüzün galatasarayli olma ihtimali %99 , duvarlarin sari kirmizi olma ihtimali %90 , evin bütcesinin galatasaray store de harcanmasi %95. Bilin öyle gelin. :cici:

Emir'In gelin adayina duyurulur. Evin esyalarinin sari kirmizi olma ihtimali %99 , cocugunuzun galatasarayli olma ihtimali %1000 , yatak örtünüzün galatasarayli olma ihtimali %99 , duvarlarin sari kirmizi olma ihtimali %90 , evin bütcesinin galatasaray store de harcanmasi %95. Bilin öyle gelin. :cici:

:haha::haha::haha: Koptum :D Düşledimde harika bir ev olur muş :p

Hay yaşa aynen böyle işte bu sapka sallayanda sırf Galatasaraylı diye hoşuma gitti bak hele :heyoo:
Asel mesela anası fenerliydi illa fb li olacak demişti , dedim eminmisin ?
Görürüz dedi, peki görelim dedim ;) Ve şuan Asel Galatasaraylı forması oyuncakları odasındaki dolap kapaklarının kulplarına kadar anlayacağınız bu işin yarışı olmaz benlen :security: kendinide yapacaktım da eşi ben değilim banane :aga:

:haha::haha::haha: Koptum :D Düşledimde harika bir ev olur muş :p

She'm ben en cok kavga ettigim insan olmasina ragmen bu huysuzla ugrasmadan edemiyorum. :cici: Ama sen de cok farkli degilsin, tahmin ediyorum ki senin evin de Galatasaray aksesuarlari ile dolu olur.Sampiyonluk zamanlarinda balkonunda bir bayrak asili olur. Bu konudan önce de böyle düsünüyordum ben.

She'm ben en cok kavga ettigim insan olmasina ragmen bu huysuzla ugrasmadan edemiyorum. :cici: Ama sen de cok farkli degilsin, tahmin ediyorum ki senin evin de Galatasaray aksesuarlari ile dolu olur.Sampiyonluk zamanlarinda balkonunda bir bayrak asili olur. Bu konudan önce de böyle düsünüyordum ben.

Çok doğru düşünüyormuşsun ablacım da Hadi siz bana Bir kızın çeyizinde neler olması gerektiğinin listesini yapın. Annem başımın etini yiyor hiçbir şeyin yok diye :S :D

Konu başlığı GS bir kızın çeyizinde neler olmalı diyemi ben mi yanlış görüyorum. :D

Annenin yemek tariflerinden oluşan kitap olmalı.

Geri