Bir Kişi Sizi Buluşma Yerinde Beklettiğinde Tepkiniz Ne Olur?

Konu sahibi son olarak 982 gün önce görüldü
"Ya mübârek neden haber vermiyorsun geç kalacağım diye? Vallahi endişelendim adına. Şükür ki sağ salim gelebildin. Hamdolsun. Buyur, otur. Demli bir çay içersin değil mi? İki demli çay söyleyelim, şöyle güzel bir hasbihâl edelim."

derim.

Benim adım Thomas, beklemek bana komaz.​

şarkı söylerim

[YOUTUBE]-xR5_qyvQqQ[/YOUTUBE]​

Haklı bir sebebi varsa amenna. Fakat, bunların bir de telefonlarını açmayan, mesajlarına cevap vermeyen modelleri var. Ki böylelerine gerçekten ifrit oluyorum.

- 30 dakika kadar bekleyip, sonrasında buluşma yerini terk ediyorum.

Hiç bir buluşmaya saatinde gidemediğim içün kimse beni bekletemez.

Bir olur iki olur üçüncü kabul edilemez.:/

Gidecegim yere erken saatte cikip yinede gec kalmisimdir. O yuzden tepki vermem sanirim.

Her insanın bekletmek için makul bir nedeni vardır.Bekletme nedenini sorar mantıklı bir cevap duymayı isterim

değişmişim demeyelim ancak, özensiz davranan, aramayan, haber vermeyen
yani nasıl olsa bekler diye düşünen insanları beklemiyorum, haber verip abi gelemiyorum ya da biraz geçikeceğim diyorsa beklerim onun dışında buna toleransım kalmadı.

tolerans vakti vardır onu da doldurduysa gelme zaten o saatten sonra

Ne olmuş biraz geç gelsin yani ama ben çok dakiğimdir herkes aynı yapıda olmayabilir

Süslenmiş, püslenmiş güzel giyinip gelmiş bir kadınsa anlayışlı olurum tepki vermem. Hem geç gelip hem paspal görünüyorsa vaktimin çalındığını düşünürüm rahatsız olurum.

o konuda köle gibiyim ya huyumu sevmiyorum saatlerce beklerim aga gelir de bulamaz ayıp olur diye yerimi bile değiştirmem !

Geri