Bir Kişi Sizi Buluşma Yerinde Beklettiğinde Tepkiniz Ne Olur?

Konu sahibi son olarak 981 gün önce görüldü
Bir Kişi Sizi Buluşma Yerinde Beklettiğinde Tepkiniz Ne Olur?

Mathilda beni yarim saat bekletti. mahalleden yegenlere telefon actim dovdurttum. simdi tekerlekli sandalyeye mahkum. hastane masraflari yine benden. herkes haddini bilecek.

Mathilda beni yarim saat bekletti. mahalleden yegenlere telefon actim dovdurttum. simdi tekerlekli sandalyeye mahkum. hastane masraflari yine benden. herkes haddini bilecek.

Hastane masraflarini karsilamaniz buyuk incelik. Ustelik epeyce unlu bi hastanede tedavi firsati sunmaniz bulunmaz nimet. Herkese siddetle tavsiye ederim xd

Nerede kaldığını sorarım, eğer hiç gelmezse yüzüne bile bakmam.

Tahammül edemediğim sayılı şeylerden birisi.
Tüm gün surat asmam muhtemel.

Bugun son gelişim gardaşş son görüşümdür sarkisini solerim icimden.

Buluşacağım kişi bayan ise bekletmesi normaldir olağan karşılarım. Ancak erkek ise bir dahaki sefere ben bekletirim :)

Her insanın bekletmek için makul bir nedeni vardır.Bekletme nedenini sorar mantıklı bir cevap duymayı isterim

Geç kalan insanı sadece bir kere beklerim, ikincisi olmaz kalkar giderim.. Saygısızlıktan başka birşey değil..

ben geç kalmayı pek sevmiyorum geç kalanı da pek sevmem dolayısıyla. 10 dk beklenir ya da 20 dk ama daha fazlası artık devenin nalı acayip sinirleniyorum ya günü zehir bilenem edebilirim

lafım meclisten dışarı; söz konusu (kız arkadaşınız) olursa eğer, buluşma saatinden yarım saat sonra felan oraya gidin. anca hazırlanıp geliyor.

Nedenini sorarım.

Geri