Bir Kamil diyor ki :)

Konu sahibi son olarak 6 gün önce görüldü
Kamil ağam güzel sallamış gene. Tebrik ediyorum ülkeyi bu hale getirenleri tüm gücüyle savunmayı herkes beceremez. Iba'da savunuyor ama bu kadar içi boşta olsa bir şeyler yazarak değil.
Kamil.ağa ülkeyi 20 yıldır yönetenler uzaylılar değil, vatandaş yaşam şartlarına bakar, kalitesine bakar,..... yok efendim şunun etkisi var bunun etkisi var demez. İktidarın hedefi varandaşın ihtiyaçlarına cevap vernektir, sorunlara çözüm aramaktır,.....
Beceremiyorsan kabul edeceksin ve gereğini yapacaksın.
Yaa iktidara veryansın ediyorsun da; karşısında şamar-oğluna dönmüş şaklaban ve **Spam/Adversiting** muhalefete ne için bir yorum yapmıyorsun? Bilerek **Spam/Adversiting** kelimesini kullandım çünkü **Spam/Adversiting** bitin yavrusu demektir. Bunların hangi bitlerin yavrusu olduğunu söylemeye gerek bile yok değil mi? Hayır size ne veriyorlar veya ne vaat ettiler bilmiyorum. Niçin bu kadar destek olmaya çalışıyorsunuz onu da anlamıyorum. Madem satılık Ruhlar söz konusu, Sayısal Loto oynuyorum, büyük para çıkarsa hepsini satın alacağım merak etmeyin...

Iktidar yok avrupada şu kadar zam yapıldı _ yok şu kadar olay oldu diyor _ bana ne avrupadan burada yaşıyorum _ avrupalı amerikalı bu maaş koşullarla turkiyede yaşasa kafayı yer _ intihar eder _ iyi bu halk iyi dayanıyor _ dayanamayan kendini yakiyor
Haberleri izliyorsunuz değil mi? Hani fazla verilen arpanın sancıları sapır sapır dökülüyor Avrupa sokaklarında. Diyeceksin ki "Bana ne onlardan Ben burada yaşıyorum Doğru diyorsun. sen burada yaşıyorsun da neden kıyaslamayı Avrupa ile yapıyorsun onu anlamış değilim demek geçiyor İçimden." Mealinde bir yorum yapmışsın, sebebini ben söyleyeyim; yani Bende olsam da Aynısını yapardım. Hani madem her yapılan şeyde, Avrupa'yı gösterip orada böyle şurada böyle, bizde Niye böyle? diye soruyorsunuz ya Alın size kapak olsun der gibi bunu derdim....

Hahaha Halk ekmeğin üretim kapasitesi 3 yıl önce belirlenmişken, az kapasite de üretimin olduğunu, önerildi ama kabul edilmedi dediğiniz yerlerde olmayı bırak, hali-hazırdaki büfelerde ulaşım bahane edilerek normal dağıtım saatinde olması gereken sunumun, halkın birikmesi sağlanıp ne hikmetse hep aynı 20 ilâ 10 dakika gecikmeli saatler arasında değişen zamanlarda gelmesi zaten bunun planlı bir algı oluşturmak çabası olduğunu göstermez dimi? ( bak bu kapağı iyi sakla, hatta çerçeve yapıp sergile hatıra kalır.. ) çook drama yapıp Size küçük Emrah muamelesi mi umuyorsunuz? Ötede oyna.

Hahaha Halk ekmeğin üretim kapasitesi 3 yıl önce belirlenmişken, az kapasite de üretimin olduğunu, önerildi ama kabul edilmedi dediğiniz yerlerde olmayı bırak, hali-hazırdaki büfelerde ulaşım bahane edilerek normal dağıtım saatinde olması gereken sunumun, halkın birikmesi sağlanıp ne hikmetse hep aynı 20 ilâ 10 dakika gecikmeli saatler arasında değişen zamanlarda gelmesi zaten bunun planlı bir algı oluşturmak çabası olduğunu göstermez dimi? ( bak bu kapağı iyi sakla, hatta çerçeve yapıp sergile hatıra kalır.. ) çook drama yapıp Size küçük Emrah muamelesi mi umuyorsunuz? Ötede oyna.
Bi yerde ekmeğin geliş saati 14:30, millet 1-2 saat önceden kuyruğa giriyor. Sırf ucuz ekmek almak için millet yağmurda soğukta hatta karda kuyruğa giriyor. Algı yaratıyorsun diyerek savunduğun iktidarın milleti soktuğu hal bu.

Neden bu kadar kuyruk var, niçin ekmek fiyatları arttı diye hükümeti eleştiriceğine;
hehehe hehe hehe bak kapak yaptım algı var vs vs.
Yahu akp li insanlar bile gidip o kuyruğa giriyor saatler öncesinden.

Sen ve senin zihniyetine göre; akpliler saraylarda otursun, lüks son model arabalara binsin şatafat içinde yaşasın ama halk 1 ay boyunca KÖPEK GİBİ ÇALIŞSIN ay sonunda fatura ödesin, kira ödesin, 2-3 ekmek alsın yeter bitti bukadar. Gidip sokağa çıkıp gezemesinler.

Millet o kuyruklara zevk için salak salak şeylere meze olsun diye girmiyor, aç oldukları için açıkta oldukları için geçim sıkıntısı çektikleri için o kuyruktalar.

O kuyruğun nedeni ülkeyi yönetemeyen hükümetin beceriksizlikleri yüzünden, ota boka zam yaptıkları için, geçim sıkıntısı arttığı için.

Hala sen çocuk gibi ben bak sana kapak yaptım diye boş boş uğraş, millet açlıktan ölmüş sanki umrunda…

Bende aynı düşüncedeyim, "Çıkıyorsun yeniyor, çıkıyorsun yeniyor.." hâlâ bıkmadın mı?

İnsanların zihniyeti satır araların da gizlidir demişler de acaba bir kırpma yapsam nasıl manuple edebilirim?= "ama halk 1 ay boyunca KÖPEK GİBİ ÇALIŞSIN..." "herşey güzel olacak.." desem olmadı mı? Bi biskrem versem yersen...

İnsanların zihniyeti satır araların da gizlidir demişler de acaba bir kırpma yapsam nasıl manuple edebilirim?= "ama halk 1 ay boyunca KÖPEK GİBİ ÇALIŞSIN..." "herşey güzel olacak.." desem olmadı mı? Bi biskrem versem yersen...
Ben o kadar yazdım, iktidar şöyle yaptı böyle yaptı

Sen çıkıp başka bişey diyorsun

Ülkeyi bu hale sokan akp iken nasıl muhalefet suçlanıyor aklım mantığım almıyor.

Benzine, doğal gaza, yollara, köprülere, elektriğe vs vs zammı muhalefet mi yapıyor, hadi bunlara zam yaptı diye muhalefeti kınayalım, kızalım…

Hangi kafadan yaşıyorsanız bizede söyleyin lütfen. Argümanlarınız yetersiz kalınca saçmalamaya başlıyorsunuz. Neyse siz yine kendi kendinize kapak yaptım ohhh diye sevinin.

Ben artık bişey demiyorum.

Yaa iktidara veryansın ediyorsun da; karşısında şamar-oğluna dönmüş şaklaban ve ****** muhalefete ne için bir yorum yapmıyorsun? Bilerek ****** kelimesini kullandım çünkü ****** bitin yavrusu demektir. Bunların hangi bitlerin yavrusu olduğunu söylemeye gerek bile yok değil mi? Hayır size ne veriyorlar veya ne vaat ettiler bilmiyorum. Niçin bu kadar destek olmaya çalışıyorsunuz onu da anlamıyorum. Madem satılık Ruhlar söz konusu, Sayısal Loto oynuyorum, büyük para çıkarsa hepsini satın alacağım merak etmeyin...
Kamil ağa ben muhalifim ve gücü elinde tutanı eleştiririm. Yarın onlar güç sahibi olsunlar sıra onlara da gelir korkma.
Yav tüm yetki AKP liderinin elinde, iyi yapınca onların hanesine yazılıyorda yanlışlar neden muhalefete yazılsın?
Ben herhangi bir partiye veya lidere bist etmem. Vatandaş gözüyle bakarım, beni yönetmeye ve dolayısıyla benim için çalışmaya ve benim geleceğim için,.... iktidara geliyorlar. Mutlu değilsem, yaşam kalitem düşüyorsa,.... tabiiki git oğlum artık becerecek kimse o gelsin derim.

Kamil ağa ben muhalifim ve gücü elinde tutanı eleştiririm. Yarın onlar güç sahibi olsunlar sıra onlara da gelir korkma.
Yav tüm yetki AKP liderinin elinde, iyi yapınca onların hanesine yazılıyorda yanlışlar neden muhalefete yazılsın?
Ben herhangi bir partiye veya lidere bist etmem. Vatandaş gözüyle bakarım, beni yönetmeye ve dolayısıyla benim için çalışmaya ve benim geleceğim için,.... iktidara geliyorlar. Mutlu değilsem, yaşam kalitem düşüyorsa,.... tabiiki git oğlum artık becerecek kimse o gelsin derim.
İşte tam da bu yüzden hiç bir etkiniz olamaz. Yani bir misyonunuz yok iyi olanı önerme-örneklendirme gibi. Kusura bakma da en aptal insan bile kötü diyebilir. Marifet iyi olanı tarif edip iyiyi istemektir. Umulur ki projelerinize inanan insanlar size yetki versin. Demokrasi bu degil mi? Gerisi tirübine oynamak.

İşte tam da bu yüzden hiç bir etkiniz olamaz. Yani bir misyonunuz yok iyi olanı önerme-örneklendirme gibi. Kusura bakma da en aptal insan bile kötü diyebilir. Marifet iyi olanı tarif edip iyiyi istemektir. Umulur ki projelerinize inanan insanlar size yetki versin. Demokrasi bu degil mi? Gerisi tirübine oynamak.
Ben siyasetçi değilim ki kamil ağa projem olsun, sade bir vatandaşım. Projem var deyip benim hayatımı zorlaştıranları eleştirme hakkım yoksa neye hakkım var söyle. İyi olana zaten iyi diyorum ama kötüyü de görebilmek gerekli. Eksiklet üzerinden konuşursak kendimizi geliştiririz, aksi taktirde hep diğerlerin gerisinde gidetiz. Ülkemin en aptal insanı kötüye kötü demiyor inadına iyi diyor, bist ediyor, kraldan daha çok kral oluyor,..... Sorun da zaten burada.

Yok ya ne bir iki saat öncesinden şimdi ekmek kuyruğuna gidiyorum

Ben siyasetçi değilim ki kamil ağa projem olsun, sade bir vatandaşım. Projem var deyip benim hayatımı zorlaştıranları eleştirme hakkım yoksa neye hakkım var söyle. İyi olana zaten iyi diyorum ama kötüyü de görebilmek gerekli. Eksiklet üzerinden konuşursak kendimizi geliştiririz, aksi taktirde hep diğerlerin gerisinde gidetiz. Ülkemin en aptal insanı kötüye kötü demiyor inadına iyi diyor, bist ediyor, kraldan daha çok kral oluyor,..... Sorun da zaten burada.
Bak ne güzel diyorsun. Siyaset proje sunmak ile yapılır. Soruyorum ya; bana öneri olarak tüm etüt ve planlamaları tam olduğu söylenen kaç projeleri varmış? Ben devletin gerçekleştirdiklerini yazmaya kalksam herhalde 5-10 sayfa yazarım. Sen araştır bana sadece yaptıkları veya öneri olarak sundukları 10 proje göster. (Heykel veya peyzaj projesi olmasın dersem) Bulmak için baya bir zamanın olacak :)

Bak ne güzel diyorsun. Siyaset proje sunmak ile yapılır. Soruyorum ya; bana öneri olarak tüm etüt ve planlamaları tam olduğu söylenen kaç projeleri varmış? Ben devletin gerçekleştirdiklerini yazmaya kalksam herhalde 5-10 sayfa yazarım. Sen araştır bana sadece yaptıkları veya öneri olarak sundukları 10 proje göster. (Heykel veya peyzaj projesi olmasın dersem) Bulmak için baya bir zamanın olacak :)
Hala saksıyı çalıştırmıyorsun kamil. İktidar'ın en iyi projesi önce ülkeye adaleti, hukuku ve refahı getirmektir. Ben gelinen noktaya bakarım. Iktidar insanlara iş yapmalarının, bilim üretmelerinin önünü açar. Bu yukarıda saydıklarımla ve eğitimle olur.
Tamam o kadar yollar, köprüler, tüneller, havalimanları ve hatta Almanya'dan kat kat fazla üniversite açtılar ama nasıl?
Bunların hepsi önemli ama gereksiz yapılanlar ve $ bazında garanti geçiş paraları vermek akıl işi değil, çoğu da zaten çok az kapasite ile çalışıyor. Önemli olan universite sayısı değil kaliteli olması. Hangi universitemiz dünya çapında bilim adına işler yapıyor veya kaç tanesi? Çoğu universitelerimizin diplomaları kabul görmüyor, yabancı dil neredeyse sıfır. Üniversite diploman var ama git asgari ücrete talim et veya yurt dışına git, .....
Burada görüyoruz iktidarların projelerini, topluma güven veren, onların hukukunu sağlayan ve koruyan, gençlerini yetiştiren, bilime bütçe ayıran,..... projeler, öyle yol, köprü,..... değil. Yol, köprü gibi şeyler bu devirde buyük proje olarak kabul görmüyor, herkesin becermesi gereken olarak görülüyor.
Bak Biontech sahibi Şahin çifti. Bunlara devlet yukarıda saydığım imkanları verdiği için başarılı oldular. Bayer, VW, BMW, Siemens,....... daha niceleri başarılı, öyle göstermelik ve propaganda amaçlı değil gerçek anlamda kaliteli ve devamlı bir teknoloji. Bilirsin Alman kalitesini.

Ülkemize bak insanlar ucuz ekmek için saatlerce kuyrukta bekliyor, iktidar ortağı askıda ekmek projesi yapıyor, iktidar çiftçiye, esnafa,.... terörist diyor,.... sanatcısıyla, gazetecisiyle, hukukcularıyla,..... uğraşıyor, oy için dini siyasete katıyor, insanlarını ayrıştırıyor,....
Bana rehah gerekli, hukuk gerekli, korkmadsn rahatça yaşamak gerekli,.......

Hala saksıyı çalıştırmıyorsun kamil. İktidar'ın en iyi projesi önce ülkeye adaleti, hukuku ve refahı getirmektir. Ben gelinen noktaya bakarım. Iktidar insanlara iş yapmalarının, bilim üretmelerinin önünü açar. Bu yukarıda saydıklarımla ve eğitimle olur.
Tamam o kadar yollar, köprüler, tüneller, havalimanları ve hatta Almanya'dan kat kat fazla üniversite açtılar ama nasıl?
Bunların hepsi önemli ama gereksiz yapılanlar ve $ bazında garanti geçiş paraları vermek akıl işi değil, çoğu da zaten çok az kapasite ile çalışıyor. Önemli olan universite sayısı değil kaliteli olması. Hangi universitemiz dünya çapında bilim adına işler yapıyor veya kaç tanesi? Çoğu universitelerimizin diplomaları kabul görmüyor, yabancı dil neredeyse sıfır. Üniversite diploman var ama git asgari ücrete talim et veya yurt dışına git, .....
Burada görüyoruz iktidarların projelerini, topluma güven veren, onların hukukunu sağlayan ve koruyan, gençlerini yetiştiren, bilime bütçe ayıran,..... projeler, öyle yol, köprü,..... değil. Yol, köprü gibi şeyler bu devirde buyük proje olarak kabul görmüyor, herkesin becermesi gereken olarak görülüyor.
Bak Biontech sahibi Şahin çifti. Bunlara devlet yukarıda saydığım imkanları verdiği için başarılı oldular. Bayer, VW, BMW, Siemens,....... daha niceleri başarılı, öyle göstermelik ve propaganda amaçlı değil gerçek anlamda kaliteli ve devamlı bir teknoloji. Bilirsin Alman kalitesini.

Ülkemize bak insanlar ucuz ekmek için saatlerce kuyrukta bekliyor, iktidar ortağı askıda ekmek projesi yapıyor, iktidar çiftçiye, esnafa,.... terörist diyor,.... sanatcısıyla, gazetecisiyle, hukukcularıyla,..... uğraşıyor, oy için dini siyasete katıyor, insanlarını ayrıştırıyor,....
Bana rehah gerekli, hukuk gerekli, korkmadsn rahatça yaşamak gerekli,.......
Neyse anlaşılan sana fazla yükleniyorum. Tamam sen bilirsin diyince sorun çıkmazmış.... Neyse.

Olm burada ne konuşuyorsunuz bilmiyorum ama adam "hayatî hiç bir ürüne zam gelmedi" demiş. Fotosentez mi yapıyorsun fesleğen?

Neyse anlaşılan sana fazla yükleniyorum. Tamam sen bilirsin diyince sorun çıkmazmış.... Neyse.
Evet bayağı yükleniyorsun ve sonunda ben bir hafta stresten yemek dahi yiyemiyorum. Çok tatlısın be sadece ismı kamil ağam benim.

Muhalefetin görevi eksikleri görüp haber verme mahiyetinde eleştirmek _ iktidarın görevi bu eleştirilen konuları eyvallah deyip tamamlamak gidermek _ örnek 4250 asgari ücret az 10 bin yap _ zamları dusur_ türkiyenin fabrikalarıni haraç meraç satma_ iktidar buna karşı ne yapıyor ne diyor vatan haini

Geri